Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся за TD 100 тръбата след турбото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся за TD 100 тръбата след турбото

Търся тръбата (гумена или пластмасова е), която се закрепва към турбото и извежда въздуха от турбото към двигателя. Моята е счупена и е облепена с тиксо и може би се губи част от въздуха.

Коментар

Звънна ли?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=14970
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Търся за TD 100 тръбата след турбото

doofiat написа:
        Търся тръбата (гумена или пластмасова е), която се закрепва към турбото и извежда въздуха от турбото към двигателя. Моята е счупена и е облепена с тиксо и може би се губи част от въздуха.
        Абе тя да не би затова да минава в сервизен режим
        http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
        Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
        FIAT Punto 02' 1.9 JTD
        FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Колега мога да ти потърся в Италия само се уточни коя точно ти трябва. Тази дългата която е след интеркулера до двигателя ли ?
          Putno gt powa

Коментар

Re: Търся за TD 100 тръбата след турбото

Dodo 155 написа:
            doofiat написа:
            Абе тя да не би затова да минава в сервизен режим
            Ами да ти кажа тя от година и 4 месеца си е така и нямам оплаквания, но се замислих, че все някога трябва да се смени.Като се застане пред колата, тази тръба се намира от дясната страна на турбото, оттам започва и има едно разклонение с много по-малък диаметър от нейния, което отива някъде другаде. Иначе тази тръба май отива към дебитомера, но не съм сигурен.Нямам фотоапарат тук в София, но пък и колата не е при мен.Може ли някой да снима тръбите около турбото, за да покаже коя ми трябва?Надявам се поне Tornado да откликне.

Коментар

колега значи от турбото излиза една дебела тръба която отива в кулера. Кулера се намира в дясно като застанеш пред колата ,от него излиза една с същия диаметър но е по дълга и отива в двигателяспоред твоите обеснения мисля че ти трябва тази от кулера към мотора
              Putno gt powa

Коментар

Не е тази, която за кулера. Кулера се намира пред предната гума, въпросната тръба отива някъде до акумулатора. До акумулаторът е и дебитомера.

Коментар

Да помогна малко.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

doofiat написа:
                    Не е тази, която за кулера. Кулера се намира пред предната гума, въпросната тръба отива някъде до акумулатора. До акумулаторът е и дебитомера.
                    Значи е тази, която излиза от филтъра и отива към турбото?
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Тази ли защото тя като гледам най лесно може да се скъса.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        Тази ли защото тя като гледам най лесно може да се скъса.
                        Точно тази е - там, където е червената стрелка, точно там имам навито тиксо и е счупена тръбата. Както виждате малко след стрелката има и отклонение за една малка тръбичка (тя къде отива не знам). Благодаря за схемичките. :D

Коментар

маркучи

имам всичките 0886 44 02 74

Коментар

Working...
                          X