Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам 2 фара за фиат Мареа,с лупи !

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Купувам 2 фара за фиат Мареа,с лупи !

    Купувам 2 фара за фиат Мареа,с лупи !Предни,ляв и десен Winkза Софиявръзка на 0878559406 или ICQ 204307564120лв е единия,нов така че ги търся под тази цена.
    BGmama.info

    #2
    мога да ти ги намеря за по около 110-115лв. парчето нови
    Намирам части всякакви
    0899113575

    Коментар


      #3
      tnb написа:
      мога да ти ги намеря за по около 110-115лв. парчето нови
      Благодаря,но те са 120лв новите!Целта е да ги намеря доста под таза цена,за да има смисъл от разправията!Че за 10лв не си заслужава!
      BGmama.info

      Коментар


        #4
        фаровете

        колега,аз също сложих от мареа и също като тебе ги търсих тънко ,само че ако са евтини ще са матирани и с мръсни лупи ,а тези при италиянеца са менте и не светят-слагал съм.при тях въобще я нямя тази лилава черта която прави лупата,затова си взех оригинални и запазени за 200лв.и още един съвет гледай фасонките за габаритите да са там-няма ги никаде.
        ПРЕДИ ВСИЧКИ-С ''FIAT''

        Коментар


          #5
          За фасунги си купуваш мигачи за калниците-аз си зех бели и ги дават комплект с фасунги и са същите като на фаровете , пък фарове си зех с лупи на Депо и са си екстра малко проблеми с регулирането , но не сериозни има си я УВ линията и много чисто си светят стига да се настроят добре.Досега се возихме по някакви квартални улички и лоши отзиви нямаше.Като цена бяха 125лв. ако не се лъжа , ма беше отдавна и съм позабравил....

          Коментар

          Working...
          X