ми чудя се много но искам и др неща да шравя по нея и няма да имам пари ако вазема нови от магазина.
Не искам да те отчайвам колега, но на каква цена мислиш, че ще си намериш оригналните джанти? Според мен в най-добрия случай ще бъдат около 400 лв. Скоро се продаваха такива джанти във форума, и то имаше 2 обяви - и на двете обяви се търсеше около 400-550 лв. Аз като споменах по-горе за мойте, едва ли щях да се навия за под 600 лв. Затова по-добре си купи нови и това е!
май малко се изсилих, като се замисля не е нужно да са оригинални но да са красиви, а и цена (в зависимост от джантите , а ако са и с гуми) около 400-500 мисля че ще дам. Нови мога да си взема за тези пари само CSM турски
май малко се изсилих, като се замисля не е нужно да са оригинални но да са красиви, а и цена (в зависимост от джантите , а ако са и с гуми) около 400-500 мисля че ще дам. Нови мога да си взема за тези пари само CSM турски
Явно не си запознат добре с цените! За 500лв. можеш да си вземеш чисто нови джанти произведени в Германия! Сега точно има промоционални модели в Мотоексперт.
с цел не съм писал цолаж за да дават всякакви оферти, но явно не им се разделя с джантите. Ще видя каква е разликата в цените може да си остана с 15’, че и гуми ще трябва после ...
Коментар