Търся да си купя едно Фиатче Мареа (седан). Двигатели 1.6 или 1.8 16V. Задължително да има климатик и ABS. Да няма и да не е слагана газова уредба
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Мареа
Collapse
X
-
offtopic (почти)
не мога да дам директен линк...но ако се отиде на http://www.autoscout24.de/и след произволно избиране на критерии се наклика на schwake.deот там може да се избере кола за "оценка’... там ценното е че има какво влиза в стандартното оборудване и какво се води екстра....та специално за мареа: 98, бензин, комби elx пише:Serie ABS, 4 Sensorenза sx също:Serie ABS, 4 Sensorenдефакто на всички мареи, които съм погледнал пише че abs е сериен...аз ли бъркам нещо, или сами я сайт е сгрешен...
Коментар
-
Re: offtopic (почти)
july`s написа:... аз ли бъркам нещо, или сами я сайт е сгрешен...
Коментар
-
Re: offtopic (почти)
vassil_bk написа:july`s написа:... аз ли бъркам нещо, или сами я сайт е сгрешен...Fiat Grande Punto
Коментар
-
abs, ако го има 4 канален ли е?щото ако не е 4 канален, дали с него или без него.. все тая (е трябва малко практика)оказа се че и мойта няма, ама аз го преживявамто всъщност още като не видях лампа по abs въпроса на таблото трябваше да знам че няма, ама не знаех дали не е изгоряла и тествахза какво толкова много ти е abs?
Коментар
-
абе то по принцип abs не помага за спирането (тва идеален случай), помага като не можеш да спреш (като се престараеш със спирачките...и се пързулнеш)дали има abs или не не влияе на начина на спиранеabs го разбираш едва когато една от гумите (при 4 канален abs) загуби сцепление (почне да се влачи), тогава abs спира/намаля спирачното усилие на съответното колело...в първите abs се усеща "ритане" на педала (примповане на спирачното усилие), ама се оказало че това плашело хората и вместо да спират по-добре спирали по-лошо....новите abs се преборват с въпросното приритване, но пак се задействат едва когато се "лъзне" гуматаединствено за дъжд май има смисъл в ежедневието, ама тогава така или иначе е по-добре да си караш съобразено с пътните условия, та пак да не се налага да опираш до негоиначе за каращ кола който не иска да знае кое как работи, по-добре със, казваш му като види зор да натисне спирачката додолу и да не се плаши и тва е :D
Коментар
-
Колеги, стига бе. ABS-ът си е ABS, да вземете да ми обяснявате, че е излишен е все едно да ми препоръчвате да не търся клима, щот’ могло да ми вее през прозореца. ABS-ът е нещо, до което е най-добре да не опираш, ама веднъж на 10 години може да те отърве и ще си струва парите/търсенето.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар