Здрасти колега, имам един двигател от Панда - 750 FIRE, на около 70000км. реални. Бях взел на жена ми една такава Панда но преди две години един идиот мина на червено и спря в нейната кола. Двигателя е абсолютно здрав, свален е от колата. Ако имаш интерес намира се в Плевен. Забравих да ти дам някаква цена ~ 350 лв.
Ducato,Tempra 1.8SLX,Croma 2.0 16V,Innocenti 1.7D, Panda 4x4 Sisley-скудерията ми
Благодаря за предложението колега, но двигателя със скоростната кутия ли го даваш - че видях че е различен от моя. Твоят двигател е с 4 цилиндъра нали? Моят е с 2.
Благодаря за предложението колега, но двигателя със скоростната кутия ли го даваш - че видях че е различен от моя. Твоят двигател е с 4 цилиндъра нали? Моят е с 2.
/off: 2 цилиндъра !?!?!? Значи разликата между нашите двг също е огромна... а 700 кубиковия двг сякаш е по-голям от 900, а 1.1 - по-малък от 0.9 ... незнам какви са тия аномалии... между другото какъв разход ти дава чинкуечентото ?
и аз търся разпределителен вал за моя фият чинкуеченто,ако някой има да помага.може и двигател 0,7 двуцилиндрово.апропо да питам дали може да се сложи 0.9 мотор на това купе?
Имам двигател - пълен комплект с електрониката и карбуратора, без кутия - 450лв. Със кутия 550лв. На 65 000км + регистрация - перфектен е . Предлагаме и монтаж.
Колега,Имам 1.1 SPI двигател от Сейченто Спортинг ,97г.Също имам скорости,кабели,компютър,полуоски,абе всичко нужно да го монтираш.За контакти 0890909856
Коментар