Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Argenta

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Argenta

Помагайте колеги:Купувам Fiat Аrgenta за донор на колицата ми. Моята е 84г., бензин, 2000 cm3. Колата може и да е спряна от движение. Ламарините може и да са изгнили, само двигателя и окачването да са наред.Ако някой е виждал такава запустяла бабичка някъде, забита в храстите да се обажда, че на моята и трябват спешно части за двигателя.

!!! Немога да повярвам, че никой не е виждал за продажба или запустяла Argenta !!!

Коментар

naiki написа:
      !!! Немога да повярвам, че никой не е виждал за продажба или запустяла Argenta !!!
      Те рядко се срещат вече и на снимка,а и някой да е видял може да не е обърнал внимание.
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

Един приятел тука продаваше неговата, 2000куб, че даже май е и инжекция. Не знам обаче дали не се е отказал от продажбата. Да питам ли?
        FIAT Tipo 1,4mi - EX
        Alfa Romeo 146ti - EX
        Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

tonov написа:
          Един приятел тука продаваше неговата, 2000куб, че даже май е и инжекция. Не знам обаче дали не се е отказал от продажбата. Да питам ли?
          Да братле питай го. Много ще съм ти задължен.

Коментар

Малка грешка, не е инжекция а карбуратор, 2000куб. Продава я.Пращам ти телефона му на лично, да се чуете за подробности. Че аз почти нищо не знам за тая кола
            FIAT Tipo 1,4mi - EX
            Alfa Romeo 146ti - EX
            Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

naiki написа:
              Има една запустяла, където се прсичат улиците Чумерна и Екзарх Йосиф (до СМГ). Преди известно време беше обявена за продажба ама друго чесно казано не знам, просто ми е направила впечатление, че винаги когато минавам седи там. Дано да съм ти помогнал
              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
              Jet Black E46 M3

Коментар

Благодаря ти за информацията колега injekciona, но проблема е че съм от Русе и може би няма да имам път към София скоро време.Ако някой може да намери някакъв телефонен номер на собственика, ще има една голяма почерпка от мене като дойда.

Коментар

Working...
                X