Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

купувам мп3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

купувам мп3

купувам мп3. цената не я знам колко ще екойто има да предлага и ше се види

Що не си вземеш едно ново Neo за 89 лв., а търсиш втора употреба. Това, че Neo не работят както трябва ти гарантирам от личен опит, че са само митове и легенди!http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09017325

Коментар

предлагат ми LG LAC-M5500R за 110 лв с остатъ4на гаранциа 2 месц. какво ти е мнението за този модел?

Коментар

siniq-bega4 написа:
        предлагат ми LG LAC-M5500R за 110 лв с остатъ4на гаранциа 2 месц. какво ти е мнението за този модел?
        Ами няма Mp3, а само Microsoft-ския WMA, което мисля, че не е добър вариант за теб! Иначе за LG авто CD-тата мога да ти говоря само на базата на това, което съм чул за тях и отзивите са добри! Нов е 179 лв.http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=300225

Коментар

ми и аз знам 4е няма мп3.. но за този модел мом4ето твърди 4е свири мп3 а ина4е видях 4е пише 4е няма.а за jvc-to KD-SC900R kakво ви е мнението? него ми го предлагат за 120

Коментар

Интересно защо пише че LG-to възпроизвежда само CD защото не е така момчето не те е излагало преди време си купих същия модел!!!Свири безупречно MP3 CD..... нямам ядове :D Незнам какво е състоянието на това което ти предлага но ако питаш мен го взимай!Ето малко доказателства :Извинявам се за качеството ама са от GSM :D
            Прикачени файлове

Коментар

мерси за инфото приятел.утре ще го вида LG-to и ако ми си4ко е тип-топ го зимам 6том си доволен от него

Коментар

wwweb написа:
                Що не си вземеш едно ново Neo за 89 лв., а търсиш втора употреба. Това, че Neo не работят както трябва ти гарантирам от личен опит, че са само митове и легенди!http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09017325
                Колега не зная как са при плеърите за автомобили,но аз съм се сблъсквал и с големи боклуци на нео,например мобилния ми плеър първия беше нео и просто издаде багажа за няколко месеца(честа употреба но това не е оправдателно),тогава си казах повече не,но ми подариха отново плеър на нео,от тези с цветните дисплеи на които и клипове могат да се гледат,ами не издаде багажа ,но с времето софтуера стана адски бавен копчетата се развалиха и почти невъзможно стана да сменям песните,това ми е сблъсъкът с нео и не смятам отново да си взема нещо тяхно може всичко друго да е изрядно,но загубиш ли веднъж доверие знаеш как е после
                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                I am in love with my cars

Коментар

Пичове не се излагайте с тия боклуци,на пазара са пуснали чисто нов Pioneer с мп3 и всички други формати,2900 мисля,че беше за 189лв чисто нов който никога неможе да се сравнява с нео,LG,jvc и т.н. Просто нивото на качество е с класи по високо
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Replay написа:
                    wwweb написа:
                    Колега не зная как са при плеърите за автомобили,но аз съм се сблъсквал и с големи боклуци на нео,например мобилния ми плеър първия беше нео и просто издаде багажа за няколко месеца(честа употреба но това не е оправдателно),тогава си казах повече не,но ми подариха отново плеър на нео,от тези с цветните дисплеи на които и клипове могат да се гледат,ами не издаде багажа ,но с времето софтуера стана адски бавен копчетата се развалиха и почти невъзможно стана да сменям песните,това ми е сблъсъкът с нео и не смятам отново да си взема нещо тяхно може всичко друго да е изрядно,но загубиш ли веднъж доверие знаеш как е после
                    Така е прав си! Иначе имам няколко неща на Neo и не са ми правили проблеми, включително и Mp3-то в колата. Преди да сложа Neo и аз търсех Pioneer, JVC, Sony или Panasonic, но не можах да намеря такова, което да е с мощност 4x40 W. Единствения вариант беше Neo-то. Търсех 4x40 W защото не исках да режа корите на колата и в оригиналните отвори се събираха само 13 см говорители. По-добър вариант от 40 W 13 см говорители не можах да открия. Това е общо взето историята на мойто Neo

Коментар

купих си LG LAC-M5500R и има мп3... незнам защо в линка на технополис пише 4е няма като и на самото касетофон4е е обозна4ено 4е има.както и да е та ба4ка си перфекно и е много готино и много съм доволен

Коментар

Working...
                      X