Браво 1,4 12vНещата ми трябват нови и знам, че в магазин трябва да ги търся, но обикновенно е хубаво да пускам по една тема седмица/две преди да ги купя, защото и преди от този форум съм взимал/продавал разни неща и ми е било от полза. (дори и като информация)Значи с изтъркан разпределителен вал съм...още като си я взех колата беше тръгнал, но до сега не го бях сменял. Не съм разпитвал много/много и не ми е ясно като цена как върви за този мотор, а ще бъде добре да съм наясно преди да ходя да го взема от вас или от някой друг. Интересува ме като сменя вала с него какво друго ще трябва да се смени ? Гарнитура ? Гумички ? Трябва ли да се огледат каналите за запушени ’писти’ да нямам после пак проблеми с омасляването на вала ? Масло ще се сменя ли ?Преден десен калник (защото този в момента целият е в кит) Има ли бравовци със здрави моцуни по моргите, наясно ли сте? И там пак не ми е ясно колко ще фръкнат пари !?Тази ’греда’ също ми трябва нова.. защото мойта беше згъната леко и я мъчихме, но това животно точно изправяне няма..от там идват кривите фарове и трудно захапване на капака.Ето снимка на която се вижда кой калник и за коя ’греда’ става дума:При разлика в моторите има ли разлика и в въпросната греда ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Греда, калник и вал
Collapse
Реклама
Collapse