цена - до 1500лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уно 75
Collapse
X
-
Имам нещо за теб, На жената зверчето е вече за смяна /мислим за Пунто/ Та ни се намира Уно 75 Пълен инжекцион, АГУ, комплект летни и зимни гуми, спортен волан, поразхлопали са се шарнирите отпред /благодарение на родните пътища/, но не е болка за умиране /скоро ще ги сменя/, разхода на колата е около 8.5 LPG в града ако го кара жената, и около 10 ако го карам аз разхода на дълго около 6.5 без значение от водача, с оригиналната боя е, не е къппено, не е изгнило! Касетофон Кенуууд с падащ панел.Ако проявяваш интерес мога да направя няколко актуални снимки и да ги пусна!Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
-
Документите са наред, вчера мина и годишен технически преглед! Колицата си е напълно стандартно изпълнение /сиреч няма никакви доработки - бе кара я съпругата ми и от време на време аз, като реша да накажа някой самозабравил се голфаджия с 1.4-1.6 ДВГ / Може да се превърне в един много добър тунинг проект! За цената - ще се разберем, пък и има някои дребни забележки /поразтропани шарнири, няколко драскотини - дреболии/.Ако решиш да се разходиш до тук, ще имаш възможност да изпиташ колата, звънни 0888539638 - Влади!Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар