Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ляво огледало за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да еднакви са тези корпуси.Аз си купих механични втора употреба и си поставих моите електрическите на тези корпуси.Бяха ми счупени и двете огледала така.

Коментар

Medic написа:
      Как е възмогно в целия форум никой да не знае ел. и механичните огледала с еднакъв корпус ли са ? ? ?или поне да ми каже откъде мога да си купя така че да не ми излиза втора ръка с 20-30лв по-малко
      Колега много се караш с този червения шрифт,а това във форума не се толерира.По въпроса за твоето огледало ясно е че няма да стане триъгълник от механично на елекрическо поради факта,че механичното има доста елементи които ще трябва да претърпят интервенция.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

От Браво на Брава става за заместител. От Брава на браво не пасва, че да скрие гумените уплътнения.От механично на електрическо става. От механично в ел. не могат да се вкарат жилата ли?Кой от вас последно е прав (от предпоследните две мнения).
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

За тази стойка,която е показал Медик,счупена на снимката,съм сигурен че става да си вземеш от механично и да си сложиш на нея ел огледалата.

Коментар

Изравям темата от нафталина, защото в целия форум няма категоричен отговор дали черната триъгълна стойка от механично огледало може да се сложи на електрическо. Отговора е ДА, МОЖЕ. Преди малко го направих, купих си от италианеца механично огледало за 35 лв. и монтирах електрическия механизъм и корпуса от старото счупено. Процедурата отнема 10 минути, просто откачате трите жила от механичното (може да ги срежете, ако не ви се занимава), развивате трите винта, с които корпуса на огледалото се държи на стойката и го махате, прокарвате кабела (буксата има място, от където да мине, няма нужда да режете кабела и да го снаждате после) и завивате стария корпус. Просто двата детайла са идентични, няма "побългаряване". Става въпрос за Брава, но съм сигурен, че и при Браво няма разлика. Това е, надявам се да съм бил полезен някому.

Коментар

tomny написа:
              Изравям темата от нафталина, защото в целия форум няма категоричен отговор дали черната триъгълна стойка от механично огледало може да се сложи на електрическо....
              Я погледни мнението точно над твоето или пък първото на тази същата страница.Точно защото това,което описваш съм го правил преди една година,съм написал тези мнения.

Коментар

имам механчно 40 лв и е твое-0896748221

Коментар

а

Ел. огледало с нагревател-90лв ново - 0878 685 488 Боби

Коментар

Колега, имам стойка за ляво огледало - 10лв.Имам и ел. огледало + стойката - 40лв.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%E4%E0%EB%EE
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

имам ,но стъклото е счупено

Коментар

PA4OUSA пак ни наигра с некви стари теми.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                        X