Да еднакви са тези корпуси.Аз си купих механични втора употреба и си поставих моите електрическите на тези корпуси.Бяха ми счупени и двете огледала така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ляво огледало за Браво
Collapse
X
-
Medic написа:Как е възмогно в целия форум никой да не знае ел. и механичните огледала с еднакъв корпус ли са ? ? ?или поне да ми каже откъде мога да си купя така че да не ми излиза втора ръка с 20-30лв по-малкоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Изравям темата от нафталина, защото в целия форум няма категоричен отговор дали черната триъгълна стойка от механично огледало може да се сложи на електрическо. Отговора е ДА, МОЖЕ. Преди малко го направих, купих си от италианеца механично огледало за 35 лв. и монтирах електрическия механизъм и корпуса от старото счупено. Процедурата отнема 10 минути, просто откачате трите жила от механичното (може да ги срежете, ако не ви се занимава), развивате трите винта, с които корпуса на огледалото се държи на стойката и го махате, прокарвате кабела (буксата има място, от където да мине, няма нужда да режете кабела и да го снаждате после) и завивате стария корпус. Просто двата детайла са идентични, няма "побългаряване". Става въпрос за Брава, но съм сигурен, че и при Браво няма разлика. Това е, надявам се да съм бил полезен някому.
Коментар
-
tomny написа:Изравям темата от нафталина, защото в целия форум няма категоричен отговор дали черната триъгълна стойка от механично огледало може да се сложи на електрическо....
Коментар
-
Колега, имам стойка за ляво огледало - 10лв.Имам и ел. огледало + стойката - 40лв.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%E4%E0%EB%EEEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар