Понеже неможах да намеря старата тема пускам нова.Продължаваме да търсим глава или валове за Типото,моля ако някои има такива или само информация да я сподели защото колата вече 2.5 месеца е в бокса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глава или валове за Типо 2.0 16 в
Collapse
X
-
VET написа:Колега става и от Ланча Тема 2000 16V, разликата е че испускателния вал няма шлиц за делкото, но той се прави. Имам такъв двигател, но ще го пазя докато не продам моето Типо.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury_Alfata написа:VET написа:Колега става и от Ланча Тема 2000 16V, разликата е че испускателния вал няма шлиц за делкото, но той се прави. Имам такъв двигател, но ще го пазя докато не продам моето Типо."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:Mury_Alfata написа:VET написа:Колега става и от Ланча Тема 2000 16V, разликата е че испускателния вал няма шлиц за делкото, но той се прави. Имам такъв двигател, но ще го пазя докато не продам моето Типо.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
tnb написа:Провери на "Симеон" 165 казва се Дани или след Италианеца на 100м посока овча купел "Автосолид" търсиш Иван ако не ги намериш там пиши ми ще ги намериме това ми е работатаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар