Търся такава кола задължително да е нов внос. Иначе стандартните екстри. Да е на около 100 000 км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Bravo JTD 105
Collapse
X
-
Добре де, явно ще се съглася и на повечко километри, но поне да е в добро състояние. То този двигател мисля, че би трябвало доста повече да изкара при добра експлоатация. Кажи сега нещо за твоето Браво : бива ли не бива ли,че искам такова?OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка
Коментар
-
Ами всичко е на късмет. Аз 2 месеца обикалях и търсех брава дизел. И един познат който има автокъща на Горубляне ми вика ела да го видиш това браво. Обичайните хвалби колко добра е колата и т.н. А и на мен ми хареса. Взех го на доверие и на следващия ден във Вантотрейд. По думите им колата е била в перфектно състояние. Бяха ми навъртяли 50км - явно са я разхождали ...Това става на 11 Януари - ето утре става 1 година откакто я имам и проблеми не съм имал. Дребни ремонти - козметични най вече. Колата е икономична и аз съм доволен от нея. Не ми е създавала никакви ядове ...Ето първия ми пост в този клуб от 7 януари - още не бях я купил.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...755&highlight=Ако не се лъжа това е втората кола с JTD двигател във клуба - първата е на колегата perlsite
Коментар
-
Така е знам, че са с въртяни километри, ама на диагностиката нали ще ми кажат приблизително реалните, така че каква е далаверата от тия превъртания. В Мобеле де влизам постоянно, но не знам дума немски, как да отида да я взема от Германия? Знам наистина, че кола 2-ра ръка е на късмет, но аз късмета искам да го доведа до минимум, че ако дам 7 бона и излезе, че съм нямал късмет - какво правим от тук нататък ??? Ходене по мъките, луди ремонти, пари и Насинени автоджамбази.OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
Коментар
-
Да именно затова ти написах как съм постъпил аз. Да не правиш като мен. Сега за 1 година не ми е правила колата никакви проблеми (като изключим че аз и създадох един - има снимки някъде из клуба) тъй че определено съм случил.100% прегледай колата преди да я купи защото наистина този модел е по рядък и парите му са повече. И пак късмет щото и 5 сервиза да я видят пак може да изпуснат нещо ...Успех!
Коментар
-
http://mobile.bg - Fiat Bravo 1.9JTDЦената е 6600 иначе стандартните екстри + климатроник. 2000г.Как е, добре ли е ???OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
Коментар
-
Това е много хубаво, ама аз искам задължително диагностика и оглед в сервиз, а в София има да се лутам докато ги открия, а и те тия работи стават със задължително записване, така че процедурата се усложнява доста при условие, че не съм от града. Ти явно добре се пазариш щом си смъкнала 500 лв. Не е малко.OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар