Имам в предвид бравата на вратата , не тази на купето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава за задна врата за Браво,99
Collapse
X
-
Хе-хе, и аз се засилих да питам: За лява или дясна Ама нали сичките тука сме ногу духовити...Та каква стана тя - търси си човекът брава за браво. Добре, че не търси брава за брава хо-хо-хо....Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
нали третата врата(багажника) на Бравото се отваря и затваря , мен ми трябва ЗАКОПЧАЛКАТА дето седи на вратата , не тая на купето на колата.По точно ми трябва 1 ключе(прекъсвач) вътре, дето като се отвори вратата съединява веригата и лампата дето се намира в багажника светва за да можеш да видиш какво стаа в тая тевница най-накрая ще зема да го снимам , че явно не мога да се изразя като хоратаBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
Така кажи. На моята ключето беше залепнало и лампата светеше постоянно. Купих си едно ново и го монтирах на мястото на старото.Оригиналното се държи на 2 нита които се свалят лесно а новото се лепи.Даже когато си пазарувах ключетата взех повече и ако дойдеш на някоя от срещите направо можем да го монтираме.
Коментар
-
Малко извън темата да се посмеят всички.Това Балканче от подписа ти по принцип МК50-3 се разшифрова така-мокро кално с 50 км/ч на трета скорост.Дали ще успее да развие 115км/ч ако наклона е 30% съгласен съм.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Малко извън темата да се посмеят всички.Това Балканче от подписа ти по принцип МК50-3 се разшифрова така-мокро кално с 50 км/ч на трета скорост.Дали ще успее да развие 115км/ч ако наклона е 30% съгласен съм.Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
ilkor написа:Така кажи. На моята ключето беше залепнало и лампата светеше постоянно. Купих си едно ново и го монтирах на мястото на старото.Оригиналното се държи на 2 нита които се свалят лесно а новото се лепи.Даже когато си пазарувах ключетата взех повече и ако дойдеш на някоя от срещите направо можем да го монтираме.Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар