Ами от Комет.Издърпай си каталога им и на страница 95 е ключето което си купих аз.Модела е SM-05S-03P. Ключето е различно от оригиналното но то има лостче което може да се огъне и да пасне.Възможно е да го завиеш с винт през един от двата отвора чрез които се крепи старото и допълнително да се залепи с лепило. Само внимавай да не влезе вътре че започваш отново ...Имам такова ключе и вече съм правил операцията. Всяка неделя сутрин правим срещи за дребни ремонти и разни други работи на които може да го монтираме ако желаеш ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава за задна врата за Браво,99
Collapse
X
-
Идвам аз да чета и гледам - някой развалил купона с бравите на бравата и бравото.Обаче мерси за темата, и при мен някой разбирач се е намесвал - ламБата в багажника ми свети като съм на фарове, ама не свети като отворя капака. Хич и не съм гледал обаче дали свети като съм на фарове И отворя капака. Ама като остане време ще видя да ги видя тия брави и ключетаАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар