Здравейте! Колата е пунто 1.1 95г.,с разбита втулка отдясно,понеже много чука и не съм сигурен дали е безопасно да се кара така,въпроса ми е някой има ли рейка да продава от 95г,или съвместими ли са рейките от коли от други години примерно намерих някаква от 2002 механична,чак се се учудих или човека се бърка не знам,обаче не знам дали дължината е такава или конектора горе който се свързва с кормилната уредба. Ще съм благодарен за мнения от хора който са съ сблъсквали с подобен проблем!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кормилна рейка пунто 1.1 ремонт/замяна на рейката с кола от друга година?
Collapse
X
-
Наскоро имах същия проблем със същия модел - Пунто 1, 1996г. - не знам твоята дали е механична или хидравлична, но...
Търсих втора употреба - намерих по 60 лева в незнайно състояние. Та реших, че е по-добре нова, макар и китайска - други никъде няма налични - излезе ми 110 лева - ако искаш мога да ти дам телефон за връзка - човека праща части по Еконт.
п.п. 2002г. е веча друг модел - Пунто 2, въпреки, че може да е идентична рейката, но това не го знам....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Не съм я свалил още но само така,може ли да се вкара рейска с друг размер на накрайника/конектора,продават се нови но са са различен размер от посочения на прозводителя,trw посочва че дължината на на рейката е 1036мм а на накрайника е 95мм,новите са с 93.5 или 105мм,едва ли ще стана и дължината им е 1030мм.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар