търся си мп3 плеър за колата.втора употреба до 100-110лв!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мп3 плеър за колата
Collapse
X
-
Red Storm написа:А от ELITE,NEO,DAEWOO и други подобни бягай бързо и надалеч.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Red Storm написа:А от ELITE,NEO,DAEWOO и други подобни бягай бързо и надалеч.Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
NEO,ELITE са търговски марки.Един дявол знае какво има вътре.Най-важната част-оптиката с тампоните (ако има тампони) са от неизвестен производител.Идеята ми беше,че ако ще се дават 130-140лв за посочените марки,по-добрия вариант е Panasonic за 159лв.Гаранцията им отскоро е две години.С DAEWOO нещата са по-неясни.Maрката е купенa от комшииския концерн BEKO и не е онова корекомско DAEWOO от близкото минало. Повече подробности на ЛС.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
mmony написа:vesko написа:Red Storm написа:А от ELITE,NEO,DAEWOO и други подобни бягай бързо и надалеч.Red Storm написа:Един дявол знае какво има вътре.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Ако случайно размислиш за "по-марково" MP3 и си склонен да дадеш повечко пари, пиши ми едно ЛС. Имам почти нов Pioneer DEH2800. http://harsoft.pl/elektrofull/Allegr...deh2800/d1.jpgBravo(TM) HGT
Коментар
-
Аз имам това DAEWOO и съм много доволенhttp://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09017051160 лв., с вход за USB и SD карта, пробвал съм ги и двете с по един гигабайт няма грижи.Много е удобно оттървах се от постоянното печене на дискове, чете по бързо.USB-то и картата нямат проблеми с вибрациите при каране, ако ще на артилерийски полигон да караш един път няма да прескочи.Съветвам те каквото и да си ибереш да е с USB входЕдинствено имам проблем с радиото, но предполагам че масите не са ми както трябва.Carozzeria Touring, Milano
Fiat 124 Touring - моята следваща кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар