За 1.6 16в браво/брава/мареа от мотор с металния всм. колектор ми трябват следните неща1. диференциал от скоростната кутия, да няма изронени зъби,счупвания, спуквания или износване от триподите на каретата 2. изпускателен колектор - да не е спукан, обикновено се пука тръбата към 4-ти цилиндър3. комплект щанги за механизма на скоростите- от нещото като паяк в което се хваща лоста от купето комплект щанги до самата скоростна кутия- особено държа щангите да нямат луфтове в никой от 2-та си края (такива имам)4. кече за шумоизолация от предния капак- да не е скъсано, раздрано и т.н5. въздуховод от кутията за въздушния филтър до дроселовата клапа, да не е скъсан на гофрираните места или пък където се надява върху дроселаЗа оферти и контакти на ЛС.прилагам снимка на щангите за скороститеДа подчертая цяла скоростна кутия не ми трябва, търся САМО здрав диференциал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.6 16в търся диференциал, изп.колектор , щанги за ск.кутия
Collapse
X
-
По спомен нямаха луфтове, но пак ще ги прегледам.
Силно се надявам, че не съм ги продал, ако са налични - 10 лв.?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар