Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам: Странични Бели мигачи - Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам: Странични Бели мигачи - Пунто

Купувам запазени или нови странични БЕЛИ мигачи за Фиат Пунто 99г мк1Ако знаете координати от къде бих ги закупил, ще съм ви благодарен!За връзка с мен 0878 942 940 или на ЛС.
    Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
    България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!

Намерих чисто нови за по 6лв бройката :D Магазина е в София има всякакви артикули на доста приемливи цени, ако някой го интересува да ми пише на ЛС, работят и за страната с Еконт.. Поздрави, Гергин!
    България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!

Коментар

Напиши направо къде е магазина, аз преди години за мойто МК2 купих сиви мигачи за 29лв, което според мен е доста солена цена за две "пластмаски", които се пукат толко лесно, че може да се вкарат в графа "еднодневки".
      punto HGT

Коментар

Здравейте магазинат се казва "Bodycar" се намира в гр.София, ул. Малашевска 8 Близо до централни гробища - http://www.bodycar.bg/Catalog.aspxСайта на фирмата е добре направен търсиш си части обаждаш им се, ако го имат налично отиваш и си го взимаш ако не на следващия ден или с Еконт.. Белите мигачи са около 6.80лв обикновените 3,4 лв по спомен..Дано съм бил полезен на някого, лек и успешен ден колеги!

Коментар

Working...
        X