Купувам запазени или нови странични БЕЛИ мигачи за Фиат Пунто 99г мк1Ако знаете координати от къде бих ги закупил, ще съм ви благодарен!За връзка с мен 0878 942 940 или на ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам: Странични Бели мигачи - Пунто
Collapse
X
-
Намерих чисто нови за по 6лв бройката :D Магазина е в София има всякакви артикули на доста приемливи цени, ако някой го интересува да ми пише на ЛС, работят и за страната с Еконт.. Поздрави, Гергин!Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!
-
Здравейте магазинат се казва "Bodycar" се намира в гр.София, ул. Малашевска 8 Близо до централни гробища - http://www.bodycar.bg/Catalog.aspxСайта на фирмата е добре направен търсиш си части обаждаш им се, ако го имат налично отиваш и си го взимаш ако не на следващия ден или с Еконт.. Белите мигачи са около 6.80лв обикновените 3,4 лв по спомен..Дано съм бил полезен на някого, лек и успешен ден колеги!Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар