Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам дизелова италианка-комби или Multipla

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам дизелова италианка-комби или Multipla

Привет, колеги ! Търся си дизелова италианка с голяма вместимост за хора и багаж. Харесвам много Мултипла, както и комбитата на Мареа и Либра. За година на производство-1999 до 2001г. Искам да я купя от човек от форума или друг собственик, тъй като откак изгоряхме с една Мазда от Горубляне, вече нямам вяра на автокъщи. Предлагайте, ако имате нещо предвид. Парите ги имам и търся сериозно до 10 дена да се сдобия с кола. Можете да ми пишете на лично съобщение, редовно влизам във форума. Помагайте, че вече съм толкоз отчаян от търсене, та чак почнах да гледам Голф-ове. :D :D :D
    Dacia Duster 1.6 4WD

Re: Купувам дизелова италианка-комби или Multipla

DJPOPA написа:
    Привет, колеги ! Търся си дизелова италианка с голяма вместимост за хора и багаж. Харесвам много Мултипла, както и комбитата на Мареа и Либра. За година на производство-1999 до 2001г. Искам да я купя от човек от форума или друг собственик, тъй като откак изгоряхме с една Мазда от Горубляне, вече нямам вяра на автокъщи. Предлагайте, ако имате нещо предвид. Парите ги имам и търся сериозно до 10 дена да се сдобия с кола. Можете да ми пишете на лично съобщение, редовно влизам във форума. Помагайте, че вече съм толкоз отчаян от търсене, та чак почнах да гледам Голф-ове. :D :D :D
    Колега, търси си 1.9 105кс, ако е дизелче, но ако е бензинка виж колата на колегата М5ков, много гледана и подържана количка.
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Да, колега, така ми казаха, да търся JTD105, че имало много части за тях. Метановата Мултипла на колегата бях на косъм да я взема, но се наложи да търся задължително дизелова.
      Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Working...
      X