Привет, колеги ! Търся си дизелова италианка с голяма вместимост за хора и багаж. Харесвам много Мултипла, както и комбитата на Мареа и Либра. За година на производство-1999 до 2001г. Искам да я купя от човек от форума или друг собственик, тъй като откак изгоряхме с една Мазда от Горубляне, вече нямам вяра на автокъщи. Предлагайте, ако имате нещо предвид. Парите ги имам и търся сериозно до 10 дена да се сдобия с кола. Можете да ми пишете на лично съобщение, редовно влизам във форума. Помагайте, че вече съм толкоз отчаян от търсене, та чак почнах да гледам Голф-ове. :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам дизелова италианка-комби или Multipla
Collapse
X
-
Re: Купувам дизелова италианка-комби или Multipla
DJPOPA написа:Привет, колеги ! Търся си дизелова италианка с голяма вместимост за хора и багаж. Харесвам много Мултипла, както и комбитата на Мареа и Либра. За година на производство-1999 до 2001г. Искам да я купя от човек от форума или друг собственик, тъй като откак изгоряхме с една Мазда от Горубляне, вече нямам вяра на автокъщи. Предлагайте, ако имате нещо предвид. Парите ги имам и търся сериозно до 10 дена да се сдобия с кола. Можете да ми пишете на лично съобщение, редовно влизам във форума. Помагайте, че вече съм толкоз отчаян от търсене, та чак почнах да гледам Голф-ове. :D :D :DЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Реклама
Collapse
Коментар