Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

купувам вал и кубилици за1.412v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

купувам вал и кубилици за1.412v

купувам разпределителен вал,кубилици,повдигачи за1.4/12 втора употреба или номера на италианеца

Номера на италианеца, ако търсиш ще го намериш във форума!Разпределителен вал и на мене ми трябва или по скоро ми трябва цената му...Ремък ли скъса ?Еххх тва 1.4 ....

Коментар

най тънко го намерих за 175лв. и по 22лв. кубилицата ,не е скъсала ремък а проблем при 1.4 са гумичките,които пръскат масло на вала ,сменяват се през 30000км и са по 7лв.

Коментар

най тънко го намерих за 175лв. и по 22лв. кубилицата ,не е скъсала ремък а проблем при 1.4 са гумичките,които пръскат масло на вала ,сменяват се през 30000км и са по 7лв.

Коментар

Вала ми се търка... имаш ли идея какво да направя ? Ако вече не е късно разбирасе...Даже лампата на таблото дето свети мисля, че е заради това ...а не заради ламба сонда както всеки ми казва!

Коментар

смени гумичките отгоре на вала и продухай магистралите на тръбичките или добавка но се консултирай каква

Коментар

Мерсаж, ще видя какво мога да направя, макарче съм сигурен че е късно колата няма тоя ряз който имаше преди..

Коментар

Working...
              X