Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам: Фарове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам: Фарове

Здравейте, търся да закупя оргинални фарове за пунто 99г мк1 - едносекционни здрави без счупени пласмаси.. Фаровете за предпочитане да са електрически, защото моите са такива! Със здрави и работещи врътки за реглаш. Може и двусекционни/ и механични но не знам как седи начина на свързване ако е изпълнимо заради 2-та крушка няма проблем!За София лично за страната куриер.За връзка с мен: На ЛС или тел/ viber : 0878 942 940
    Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
    България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!

кола

Колега за фарове търси /Мегапартс / или /Италянеца/
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Фарове електрически

Имали фарове на църковни свещи?

Коментар

Re: Фарове електрически

pafo написа:
        Имали фарове на църковни свещи?
        Не разбрах въпроса колега, ако може да се уточниш?
        България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!

Коментар

пунто

колега пунтото 99г. е пунто мк2 не мк1

Коментар

Re: пунто

emo_pz написа:
            Грешиш МК1 се произвежда до 99г. включително.
            punto HGT

Коментар

значи се застъпват защото има и мк2 99

Коментар

Re: пунто

emo_pz написа:
                Благодаря ти колега за загрижеността, че ще си закупя фарове за пунто мк2 вместо за мк1! Както е казъл колегата - "didich" се застъпват моето е 05.1999г. Това е често срещано явление..Да попитам и аз все пак, ако сложа двусекционни фарове от мк1 (купе или гт) дали ще има проблем? Те нали са с 2 крушки а от моя сноп излизат за едносекционен. Човека / продавача ако ми ги отреже неговите кабели аз имам ли достатъчно да ги вържа само или трябва да се пускат нови и не е удачно! Благодаря предваритено и весели празници!

Коментар

Здравейте отново искам да попитам Хелла фарове пише на тях, че са произведени в Германия това вярно ли е или са менте и най добре да не търся други стари фарове и да си рециклирам мойте? Лошото е че мойте са поучупени и за това си търся по запазени!Защото ако не са менте да си взема от един колега продава хела и да ги слагам изглеждат добри..! И на добра цена. Лека вечер!

Коментар

Хелата са качествени фарове щом са здрави ги взимаи спокоино, не че и китаиски да сложиш няма да ти вършат работа :D

Коментар

Закупих фаровете Хела, много чисти са всичко е здраво по тях. Механични са но може да се монтир ел. машинка! Само са прашни малко рефлекторите и не знам дали да не ги измия с дестилирана вода? Малко се колебая, какво ще кажете колеги?

Коментар

ЗА ТРИЕНЕ!

За коша!

Коментар

Working...
                        X