Здравейте, търся да закупя оргинални фарове за пунто 99г мк1 - едносекционни здрави без счупени пласмаси.. Фаровете за предпочитане да са електрически, защото моите са такива! Със здрави и работещи врътки за реглаш. Може и двусекционни/ и механични но не знам как седи начина на свързване ако е изпълнимо заради 2-та крушка няма проблем!За София лично за страната куриер.За връзка с мен: На ЛС или тел/ viber : 0878 942 940
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам: Фарове
Collapse
X
-
Re: пунто
emo_pz написа:колега пунтото 99г. е пунто мк2 не мк1Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!
Коментар
-
Здравейте отново искам да попитам Хелла фарове пише на тях, че са произведени в Германия това вярно ли е или са менте и най добре да не търся други стари фарове и да си рециклирам мойте? Лошото е че мойте са поучупени и за това си търся по запазени!Защото ако не са менте да си взема от един колега продава хела и да ги слагам изглеждат добри..! И на добра цена. Лека вечер!Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!
Коментар
-
Закупих фаровете Хела, много чисти са всичко е здраво по тях. Механични са но може да се монтир ел. машинка! Само са прашни малко рефлекторите и не знам дали да не ги измия с дестилирана вода? Малко се колебая, какво ще кажете колеги?Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар