Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам двигател със скорости за браво 1.8 16в 99г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам двигател със скорости за браво 1.8 16в 99г.

купувам оборудван двигател за фиат браво 1.8 16в комплект със скорости и всичко необходимо да не тропа и да не харчи масло с предимство са колегите от софия

Двигател с документи на 95000 км, ново масло (0км), нови ремъци и ролки (0км) 1480 лв с монтаж.Внос от Италия, качен е на кола, но човекът вече месец не е плати, затова го продавам отново. Може да се пробва, двигателят е перфектен, проблеми няма да имаш!Скоростите - 140лв

Коментар

Re: Купувам двигател със скорости за браво 1.8 16в 99г.

колега не че нещо само че преди време продадох няколко бравота на части знам колко струват частите за тия пари ще си купя още 1 такова браво ще взема само мотора и ще ги продам пак на части успех с продажбата

Коментар

Отново подчертавам, цената е с монтаж, нови ремъци и ролки(0км), както и масло Selenia.

Коментар

за тази цена трябва след като монтираш двигателя да заведеш колегата за седмица на бахамите all inclusive.аз закупих мотор 1.8 от купе с стартер алтернатор хидравлична помпа дюзи 4-те бобини съединител(почти нов)термостат(нов)сменени биелни лагери сегменти гумички напасване на клапани и какво ли още не за 360лв.още 50лв за монтаж и готово.все пак говорим за коли абитуриенти а някои дори абсолвенти.успех на колегата с търсенето.
          fiat bravo 1.6 16v gt
          fiat marea 1.9 8v jtd
          fiat punto 1.7 td
          fiat marea 1.6 16v

Коментар

за това говорех и аз продал съм моя двигател преди 4 години за 450 лв но все пак колегата е вложил пари в ролки и рекъм което си е 200-250 лв явно монтажа е около 500 лв

Коментар

здр

аз имам ролките и ремуците чисто нови са неможах да ги сложа и останаха 100 лв за всичко 0892395474

Коментар

Re: здр

не ми трябват ролки и ремуци трябва ми мотора свален от колата без да се сваля нищо от него нито алтернатори нито компресори нито помпа за хидравликата всичко комплект дебитомер дросел скорости

Коментар

Имам скорости от купе 1.8, би трябвало да ти свършат работа. Бяха ми на колата и не съм имал никакви проблеми с тях. Минах на турбо мотор и вече ми седят излишни в гаража. Ако имаш интерес - 70лв, че само ми пречат.
                  ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                  Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                  Jet Black E46 M3

Коментар

моите скорости са здрави просто не ми се прехвърля затова искам мотор + скорости за да го сложа директно

Коментар

Working...
                    X