Търся въздухувод за мареа 1.9 jtd 110 Първия е този които излиза от кулера и влиза въз смукателните колектори . ( Мисля ,че от жтд 105 , 100, 110 са едни и същи тези въздуховоди ) Втория е този които се намира след дебитомера и влиза във турбото във в него влизат и тези за маслените пари .Очаквам вашите предложения със разумна цена моля . Предпочитам офертите да бъдат на лични съобщения тук във форума със снимка .Може и по телефона 0893685817 Христо . Евентуално по вайбър снимките.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам въздуховоди за 1.9 JTD
Collapse
X
-
Колеги ъп на темата трябва ми вече само от колектора към кулера... И още нещо моля за нормални оферти като за форумци а не кожудери ..Получих съобщения от порядъка на 50-70 лв а по моргите и във интернет 25-30 лв.. Говоря за този след дебитомера го взех за толкова а тук ми искаха 70 лв....Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Погледни тази тема- http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62081Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Нищо лично но просто колега също продава 1.9 жтд на части (: на дали ще застраши собствените си интереси както и да е .За информация днеска ми пристигна маркуча тожно от 1.9 жтд 110 кс мареа за цели 20 лв . Живи и здрави на отзовалите се все пак . Но просто очаквах във форума да са по евтини частите между потребителите но уви съвсем по различен начин стоят нещата .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар