Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зегер-шайба?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зегер-шайба?

Здравейте,търся една много специфична част която е важна,не знам повече но ми прилича на език и се слага като контра на жилото на скоростите,на снимката съм посочил какво търся та въпроса ми е откъде мога да намеря..Колата е пунто 1.1
    Прикачени файлове

От морга или импровизирай с метално техническо влакно Трябва да имам такива, но са някъде на село...
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      От морга или импровизирай с метално техническо влакно Трябва да имам такива, но са някъде на село...
      Звънях в мегапартс ама как да мим обясня какво ми трябва,а иначе не пускат вътре,другия вариант е да,си направя сам

Коментар

Остави ги тея мързели, виж в раздела за продажба, има няколко пунтота.Ако не ти е прекалено спешно, ще мога да я потърся след седмица - две, но не обещавам, че ще намеря, за пари не говорим.Иначе, може да импровизираш като срежеш някаква шайба със същата дебелина и да я заклиниш на мястото.Напъна там не много голям и сигурно ще държи.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
          Остави ги тея мързели, виж в раздела за продажба, има няколко пунтота.Ако не ти е прекалено спешно, ще мога да я потърся след седмица - две, но не обещавам, че ще намеря, за пари не говорим.Иначе, може да импровизираш като срежеш някаква шайба със същата дебелина и да я заклиниш на мястото.Напъна там не много голям и сигурно ще държи.
          Благодаря ти,ще измисля нещо.

Коментар

Частта е намерена,темата може да се трие!

Коментар

Working...
            X