Става въпрос за нафтова помпа (или нещо такова ще ме извинявате ако не е така) за Мареа 1998 1.9ТД. Трябвало да се смени някакъв клапан на помпата, но майстора е казал че може и цялата помпа да е заминала. Колата си върви, но човека каза че му харчи към 50/100 Обявата я пускам от името на един приятел, така че това е информацията която имам досега, но мисля че е достатъчна. Ако някой има или има представа къде да намери нека сподели (при италианеца и на суходол в няква морга нямало). Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купува> Нафтова помпа
Collapse
X
-
Re: Купува> Нафтова помпа
AZ написа:Става въпрос за нафтова помпа (или нещо такова ще ме извинявате ако не е така) за Мареа 1998 1.9ТД. Трябвало да се смени някакъв клапан на помпата, но майстора е казал че може и цялата помпа да е заминала. Колата си върви, но човека каза че му харчи към 50/100 Обявата я пускам от името на един приятел, така че това е информацията която имам досега, но мисля че е достатъчна. Ако някой има или има представа къде да намери нека сподели (при италианеца и на суходол в няква морга нямало). Благодаря предварително
-
Ми някакъв негов човек му е казал. А колко е негов не знам. Като застанеш до колата и смърди на нафта и отдолу петно. Той ми показа този клапан и на него има неква жичка (запоена ми се стори) и от там тече ми обясни той. Като я спре колата не тече. Ако знаеш къде може да се ремонтира кажи да го пращам да пробва. Може и да му излезе по евтино.
Коментар
-
Re: Купува> Нафтова помпа
AZ написа:Става въпрос за нафтова помпа (или нещо такова ще ме извинявате ако не е така) за Мареа 1998 1.9ТД. Трябвало да се смени някакъв клапан на помпата, но майстора е казал че може и цялата помпа да е заминала. Колата си върви, но човека каза че му харчи към 50/100 Обявата я пускам от името на един приятел, така че това е информацията която имам досега, но мисля че е достатъчна. Ако някой има или има представа къде да намери нека сподели (при италианеца и на суходол в няква морга нямало). Благодаря предварителноSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар