Вътрешността във фара ... нз дали се продава отделно, най-вероятно се... Видях такова браво във Красна Поляна с варненска регистрация, ако е на някой от форума да си признае от къде ги е купилнавит съм и на куриери, но първо да го намеря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пласмасата на фаровете
Collapse
X
-
rustson написа:Мдааа минал(с блажна боя) покрай оригиналния!Само дето капака на бравото е по-различен и скосява малко дългите!
Коментар
-
doofiat написа:rustson написа:Мдааа минал(с блажна боя) покрай оригиналния!Само дето капака на бравото е по-различен и скосява малко дългите!
Коментар
-
Не знам, но вече взех да се съмнявам дали фаровете с лупи са по-добри. Аз не съм с лупи и сега като сложих Осрам+50% се вижда повече. Такива сложих и на халогените и сега съм доволен. Според мен лупата насочва лъчите по-добре, но това, което дава като обширност на светлината е повече при фарове без лупи. Ако вземеш една четка за рисуване и я пъхнеш във фара, в това цилиндричното където влиза крушката и почистиш ще паднат боклучета долу върху рефлектора и ще ти се подобри осветеността.
Коментар
-
Незнам как е без лупи и нямам база за сравнение ! Обаче мога да кажа че след като си ги регулирах и сложих Куул Блу на Осрам сега прави нощта ден! Сега карам една Октавия пак 2000 година и мога да кажа че фиата ми свети по-добре!А на въпроса няма никакъв проблем да се монтират новите! Само трябва да си купиш тапи за габаритите! под могача са! иначе другите жици ще си ги напаснеш там! не знам как става щото моите си бяха така като я взех! Но съм 99% сигурен че физически ще се фитнат идеално на каквото и да е браво!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар