Май 1.1 Fire са рядкост в България защото те и по принцип не са много като произведени.Иначе не ги обичат много много защото не са много по-икономични а и не вадят достатъчно голяма динамика.Аз лично имам проблеми по запалителната система и не мога да го усетя как върви ама с 2-3 човека умира.Аз по-често си го карам сам в града и е добре ама за момента гори 10 бензин може би заради проблемите.
Търся си Tipo, нещо читаво до 2500лв. Ано имате оферти ще им обърна внимание благодаря!
Горещо ти препоръчвам Tipo 1.6i DOHC (т.нар. "двувалка"). Получаваш нисък разход при страхотна динамика. От серията Tipo/Темпра само 16V моторите могат да му се опънат.
Вярно е най-доброто. А като се вземе в предвид, че е поръчка от Швейцария за внос в Швейцария и Австрия със специални изисквания и т.н. ... май разликите са само в двигателяттози мотор се е слагал и на по стари модели та не мисля че има нещо специално
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Търся си Tipo, нещо читаво до 2500лв. Ано имате оферти ще им обърна внимание благодаря!
Горещо ти препоръчвам Tipo 1.6i DOHC (т.нар. "двувалка"). Получаваш нисък разход при страхотна динамика. От серията Tipo/Темпра само 16V моторите могат да му се опънат.
Хммм, чудя се дали би се пробвал да защитиш думите си срещу едно 8 клапаново типо?
Коментар