Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам датчик за скоростта Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам датчик за скоростта Мареа

здравейте,колеги!Търся датчик за скоростта за Мареа 1.6 бензин/метан 98.Какви пари е нов/втора ръка и има ли смисъл,според вас такова нещо да се купи втора ръка

Около 20-25 лв. е втора ръка. Става от всички 1.6.Нов е към 100 лв. Търси датчика заедно с пластмасовия привод от някой колега.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Аз тук съм най доволен спрямо цени и качество . Провери тук колега и успех :D http://www.spectromatic.net/bg/https...ut?gl=bg&hl=bg

Коментар

da

Ако не е спешно ще дам цена за нов в петък !!Иначе имам от Мареа 1,6!!
        1+1=2

Коментар

Не е особено спешно,колата се кара така от две седмици.Ще се огледам тия дни за нов и ако не ми харесат цените ще пиша на някой от колегите,които се отзоваха.Като цяло не обичам да купувам такива неща втора употреба ,но..

Коментар

Това поне се сменя лесно, а и цената за нов просто не си заслужава.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

А какво му е на датчика? Да не се окаже, че имаш проблем със скоростите... Аз така счупих диференциала и не ми беше счупил дачика... Дано да не е същото и при теб

Коментар

Ехооо, обърнахте го на чат!Малко по-сериозно към правилата!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Имам го. 30 лв - 0888412974,02/927-55-23

Коментар

Working...
                  X