Здравейте ! От скоро се спогаждам с един Фиат Стило 1.9 JTD 2003. Бързо се заобичахме. Понеже тук при нас в София се изваля миналия ден открих, че си имам аквариум. Оказа се, че в левия ми фар влиза вода. Понеже съм жена 30 мин търсих къде би могъл да е проблема докато не забелязах, че капачката на фара липсва. Изгоряха ми габаритите , вероятно и фара ще се прецака ако бързо не взема мерки. Ако някой разполага с подобна капачка, моля нека ми пише. Не ми се купува нов фар само заради капачка.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си капачка за фар
Collapse
X
-
И как е влязла тая вода във фара? Левия фар на стилото е на такова забутано място, че за да влезе вода през капачката отзад, трябва да липсва подкалника.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
Идея си няма как е влязла, обаче беше аквариум ... Първо забелязах, че има конденз и ми изгоряха габаритите, а сега в дъждовете се наля стабилно вода. Още изучавам колата и свиквам с нея. Знаете, че жените обикновено не проявяваме интерес към подобни неща. Обаждах се по морги, обаче искат да купя целия фар, а на мен не ми трябва. Ще погледна наистина дали не липсва и подкалник. Какво ли не липсваше по нея та подкалник ли да има. :D :D :DFiat Stilo 1.9 JTD 2003
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар