Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Касетофон - Браво/Брава/Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Касетофон - Браво/Брава/Мареа

Търся оригинален касетофон от Браво/Брава/Мареа. Не държа на чейнджър контрол и т.н. - просто да работи.
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Здрасти! Тъй като преди два месеца си купих Браво, веднага си сложих СД. Продавам го оригиналния касетофон, работи перфектно. Ето една снимка >>>
    Fiat Punto GT

Коментар

Упс..
      Прикачени файлове
      Fiat Punto GT

Коментар

Забравих да кажа цената е 50лв.
        Fiat Punto GT

Коментар

Същият, но с полу-изгорял дисплей Ако те интересува пиши ми ЛС.
          Bravo(TM) HGT

Коментар

Опа, май не съм го казал добре - искам сив - задължително. Аз музика в колата си имам, не ми е спешно, но с тоя преходник ми изглежда наръфано таблото. Нещата няма да са по-различни и с черен оригинален касетофон, та...
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Коментар

Веско май няма сиви, а ? Касетофона още се продава...Пък ти си го боядисай
                Fiat Punto GT

Коментар

fiat_love написа:
                  И аз имам с повреден дисплей. Както неведнъж съм писал това ще е първото нещо което ще променя в Бравото. Харесва ми интериорно но като функции е чист ВЕФ.
                  Съветвам те да не бързаш да се ОХАРЧВАШ.... щото има да черпиш за нафърфорката!!!
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

fergy написа:
                    Веско май няма сиви, а ? Касетофона още се продава...Пък ти си го боядисай
                    A после ще дойдеш ли да го лакираш? :P

Коментар

Working...
                    X