Колеги, трябва ми само планката на която се държи огледалото. Прилича на твърда пластмаса, но е от някакъв лек метал. Оградил съм я в червено на снимката:http://i.imgur.com/5BTIejl.pngПо принцип се продава цялото отгледало със все планката която го държи (при Италианеца е 25 лв.), тъй че ако на някой са му счупили огледалото и си е купил цялото ново огледало - може да ми продаде старата здрава планка Колата е Fiat Bravo 1.9 JTD ’99 година, с електрически огледала с нагревател, но тея планки мисля са еднакви за всички модели с електически огледала ... ако има някой от София - направо идвам и я взимам.087 888 77 31 - ЗлаткоИ малко офтопик клюка (да ме извинява модератора) - един паяк го откъртил огледалото цялото, с планката, както си беше затворено. Друг паяк минал след него и вдигнал колата (заедно с останалите десетина коли от улицата). Всички бяхме паркирали от ляво на еднопосочна улица, за това (отдясно има пожарен кран, сигурно за това хората паркират така на тая улица). Някакъв човек направил сечено на всичките си съседи, като паркирал отдясно на улицата, с което я запушил. Паяка се принудил да вдигне всичките коли от ляво, защото човека дето паркирал от дясно де юре си бил в правото...Поуката: паркирайте от дясно на еднопосочните улици когато можете, ако ще и да сте си в квартала. Съседи-кретени не липсват!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам планката за дясно огледало за Фиат Браво
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар