Днеска нафтата на фиат-а изби от някъде и колата угасна в движение. Сега седи пред един блок и ми трябва кука за теглене. Доколкото видях куката е като болт, а не като гайка. Някой има ли да ми даде назаем или продаде, ще му платя и за двете, че трябва да я дръпна до вкъщи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми кука за теглене - fiat punto mk2
Collapse
X
-
Доколкото видях е от едната от дюзите - 4-тата, защото е цялата в нафта, другите 3 не са, а пък под дюзите където се образува като улей също е в нафта. Същата преди 3 месеца я сменях. Може нещо да не са я стегнали тогава като хората. Ама не са ми съвсем ясни дюзите, трябва малко да почета темата за смяна на дюзи да видя къде кое се разкача, закача(когато я сменяха в сервиза помня, че беще зор докато я извадят - сваляха и горивния филтър), а утре трябва да пътувам извън София и искам да си я закарам пред нас, пък другата седмица ще разглеждам какво, що.От мястото, където ме остави, дотам където аз я оставих изтече около половин литър нафта под нея, а тя явно е глътнала и въздух, защото педала на газта е по-различен, движи се по-леко като се натиска. Не изглежда да е от връзката на дюзата към рейла, защото връзката на пипане е стегната, а за толкоз нафта трябва да е нещо голямо и хлабаво. Маркучето за обратната нафта също е наред.А може изобщо да не и от дюзата де, ама поне изглежда да е нещо около нея или свързано с неяFiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now
Коментар
-
Куката е същата като при Браво/Брава/МареаЛично навивах такава от Мареа на Пунто 2.Мисля, че все още я имам но нямам идея къде е
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар