Здравейте на всички. Шибнах задна лява гума в един бордюр след като колата занесе и от там се е изкривила и ходи настрани. Мисля, че е крив моста (то се и вижда, че гумата в долната си част е по-навътре отколкото в горната) и не знам дали има начин да се оправи. Тъй че си търся заден мост втора ръка с хубава геометрия. Ако някой има информация как може да се поправи или колко струва смяна на заден мост да каже. Благодаря много.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заден мост Fiat Brava
Collapse
X
-
Имам от Мареа - ако става !!Да не ти трябва само ремонтен комплакт за заден носач ???http://www.euro07.bg/uploaded/article_images/170134.jpg
-
Нямам и представа, за жалост майсторите не работят в неделя. Утре ще разбера какво точно ми трябва. Криво стои гумата (в долната част е по-навътре) и като караш танцува полеко. Аз удрях по моста и с лост в джантата се опитах да поизправя нещата и има подобрение, но не мога да я изправя напълно.
Коментар
-
Така, оказа си се моста, но е добре да го взема оборудван. Предлайте оборудвани мостове за бензинова брава (резервоара минава под моста) заедно с маркучите там (жилата). Да знаете добър майстор в София, дето ще ми вземе най-малко пари, че кварталния ми обяви 100 лв, а аз не обичам на първото да се спирам. Благодаря.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар