трябва ми всичко за предните спирачки без дискове, накладки и маркучи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спирачки за BRAVO 1.8 GT
Collapse
X
-
при италиянеца, като отида или ми казва "няма" каквото и да потърся, или ми казва донеси старите, а аз в случая нямам стари. нови ще са много скъпи...мерси все пак!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
letajanta написа:имам от фиат купе 2.0 трябва да са същите 0886 44 02 74"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
letajanta написа:charlie написа:letajanta написа:имам от фиат купе 2.0 трябва да са същите 0886 44 02 74"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
Re: спирачки за BRAVO 1.8 GT
nikicar написа:charlie написа:трябва ми всичко за предните спирачки без дискове, накладки и маркучи"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
реално ми трябват комплект апарати за вентилирани дискове 257мм и съпорти за тях - ще минавам на такива спирачки - стандартните ми идват слаби."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар