Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скорости за Стило 1.9 120к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скорости за Стило 1.9 120к.с.

Мой приятел търси скоростна кутия за Стило Комби 1.9 дизел 120 конски сили 2006 година.Кутията е 5 степенна.Оказва се,че са няколко вида и наоколо в моргите не успява да намери подходяща.Прилагам и снимки ако може да помогнат с нещо. За предложения тук направо в темата,на лично съобщение или на неговия телефон - 0883 33 69 43
    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

показаната кутия е 6 степена и е от 16 клапаново стило :D та ако търси по зададените критерии е нормално да не намира

Коментар

Ми то момчето има личен автомобил АР 147 с 6 степенна кутия и казва,че няколко пъти по навик е слагал и 6-та на Стилото,но не влиза А възможно ли е това да е както казваш кутия от 16 клапаново Стило,но 5 степенна? Защото наистина както казваш по зададените критерии кутиите по моргите са доста различни
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

като гледам капака ми се струва доста дълъг и си мисля, че има 6-та скоросттази кутия на снимката със сигурност е С530 кутия на Фиатна повечето 8 клапанови Стило-та се слага гетраг кутияимали сме 120к.с. 8 клапаново стило, което също беше с гетрагне бих се учудил ако все пак има такива с С530 кутия

Коментар

Здравей,Ако си от София можеш да минеш през мен да погледнем каква е и дали ще имам. 0888-41-29-74Поздрави!

Коментар

Working...
          X