Фирмата, в която работя се занимава с отопление - радиатори,слънчеви колектори, бойлери, котли на твърдо гориво/дърва и въглища/ , течно гориво /нафта, газ/ и биомаса /пелети, костилки, чипс/, изпълняване на инсталации, проектиране, монтаж, сервиз и поддръжка. Ако някой има нужда от помощ в тази област - ще се радвам да помогна. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отопление
Collapse
X
-
Re: Отопление
Blue написа:Фирмата, в която работя се занимава с отопление - радиатори,слънчеви колектори, бойлери, котли на твърдо гориво/дърва и въглища/ , течно гориво /нафта, газ/ и биомаса /пелети, костилки, чипс/, изпълняване на инсталации, проектиране, монтаж, сервиз и поддръжка. Ако някой има нужда от помощ в тази област - ще се радвам да помогна. :D
-
Re: Отопление
doofiat написа:... колега ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
rustson написа:ма дайте да сложим по една снимка на всеки в профиал му да се избегнат такива недоразумения!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
не му е сега времето ама аз да питам - какви слънчеви колектори ще ми препоръчаш??? Сън системс - шумен???и като съм седнал да питам - за два кръга с по два бойлера по 80 л. - колко колектора / кв. м. площ / трябва да купя. благодаря предварително!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
@donna - Ние монтирахме Сънсистем, обаче открихме много некачествена изолация на слънчевите им колектори, и сега слагаме само турски - Ezinc, комшиите знаят как се правят колектори! За 1 бойлер 80 л един селективен колектор 2.4 м2 ще заспи. Лятото ще ври направо. Ако те интересува пиши на лични да ти дам координати на точните хора в Бургас.
Коментар
-
Blue написа:@donna - Ние монтирахме Сънсистем, обаче открихме много некачествена изолация на слънчевите им колектори, и сега слагаме само турски - Ezinc, комшиите знаят как се правят колектори! За 1 бойлер 80 л един селективен колектор 2.4 м2 ще заспи. Лятото ще ври направо.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Едно казанче от бойлер никога не може да ти осигури топла вода през април, май, юни, септември и октомври. Вярно, че инвестицията е никаква, но и ефективността е има-няма 20%. Все пак се шуми много напоследък за енергийната ефективност. По същата логика аз мога да карам мотопедче, а не кола и пак ще се придвижвам из града.
Коментар
-
Blue написа:Едно казанче от бойлер никога не може да ти осигури топла вода през април, май, юни, септември и октомври. Вярно, че инвестицията е никаква, но и ефективността е има-няма 20%. Все пак се шуми много напоследък за енергийната ефективност. По същата логика аз мога да карам мотопедче, а не кола и пак ще се придвижвам из града.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Колежке не искам да споря, но парите които трябва да вложа в слънчеви колектори ще се изплатят чак на евентуалните ми (оптимистична прогноза) внуци, за да не кажа правнуци! А кредитите за енергийна ефективностх пък от своя страна са ПЪЛНА глупаст.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар