Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изработка на изделия от карбон, стъкломат и стъклоплат

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изработка на изделия от карбон, стъкломат и стъклоплат

Разработка на всякакви детайли свързани с ламинатните технологии1. Моделиране на детайл по желание на клиента.2. Изливане на матрици за даден детайл, матрицата после е годна за изливане на изделия от карбон, стъкломат и стъклоплат.3. Изливане на изделия от ваша готова матрица от карбон, стъкломат, стъклоплат.4. Обличане на детайли с карбон - истински карбон, не фолио.5. Моделиране на бас кутии спрямо желанията на клиента.6. Ремонти на детайли изработени от гореспоменатите материали.За клуба 10% отстъпка.В случай че нещо по детайла не се харесва на клиента, веднага го взимам и донаправям спрямо желанията.Цени не мога дам, защото всеки един детайл си е уникален сам по себе си. Чуваме се по телефона или се срещаме някъде, за да добия представа за детайла и веднага казвам цена.Ако се изработва матрица за детайл и после от нея се изливат изделия, клиентът си плаща изработката на матрицата и изделията, като матрицата си остава негова и решава дали аз да я съхранявам или той ще си я вземе. Ако матриците остават при мен, няма да се притеснявате от злоупотреба (да изливам детайли на други хора), ако се появи клиент който желае същия детайл, свързвам се със собственика на матрицата, той е в правото си да откаже изливане на детайли от неговия калъп или да иска процент от всяко изделие.От София съм, няма проблем и да работя с колеги от други градове.Можете да ме намерите тук на Л.С. и по телефонаТелефон за връзка - 0898 66 38 31 ИванЕто и малко снимки на малка част от нещата които съм правил или в процес на разработка:
    Прикачени файлове
Working...
X