Здравейте колеги. Моята фирма се занимава с производство на работно облекло. Доста сервизи съм снабдявал. Занимавам се с това от `93-та година. Ако някой се интересува, може да пише или да пита. Цените ми са доста приемливи. Всичко зависи от плата от който са изработени. Също така поставям и фирмени надписи и знаци на дрехите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работно облекло
Collapse
X
-
Може и върху памучни тенески. Вариянтите там са 2-3. Може "флог", това е този надпис който седи като от мушама много тънка.Може и "флекс", това е този надпис който прилича като от кадифе. Също така може и бродерия. Цените при първите два вида са 2-3ст. на кв.см., а при бродерията цената е на бод. Като себестойност най-евтино излиза с бродерия, там обаче скъпото е направата на програмата която прави бродерията,но пък един път направиш ли я после цената и се избива.
Коментар
-
Mitko написа:kafi написа:Телефонът ми е 0888/719192 или 978 13 13,но на стационарния можеш да ме търсиш след 20:00часа. Цехът ми се намира в Ихтиман, а аз живея в София.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар