Колеги ,Случва ли се зимата да не ви работи парното както трябва ,лятно време колата ви да загрява и мотора да не се охлажда добре .???Света на запушените радиатори свърши!Открит е препарат за промиване на системата за охлаждане(отопление),който трайно премахва появилия се котлен камък,варовик,накип,бигор(както искате го наречете) .По магазини и бензиностанции продават разни аматьорски препарати, които изобщо не повлияват на процеса на почистване на запушения ви радиатор.Препарата, който ви предлагам се справя блестящо с премахването на наслагвания по радиаторите на автомобилните мотори и не само,а и в промишлеността.Лично изпитан от мен препарата върши чудеса .Скоро ще ви кача снимки и клипове за да видите за какво става въпрос .Направо се учудих "Как е възможно това "-Препарат който премахва котлен камък ,без да има корозионен ефект върху медни ,алуминиеви,калаени ,гумени и пластмасови материали.Затова лично изпробвах препарата и наистина свойствата му бяха доказани с множество тестове.-В съд с препарата поставих медни жички,алуминиев проводник доста дебел :biggrin: , калаен припой и парче от вътрешна гума на велосипед .След 4 часа киснене и изплакване с вода на материалите им нямаше нищо.Стига хвалби ,време е за истински тест.Автомобила, който обработихме е на шурей ми -Опел Кадет 1,6 NZ .Двигателя загрява ,но парното не духа достатъчно топло дори при загрят до 90* мотор.След като изпуснахме антифриза (той си беше за изпускане(някъв ръждав)) напълнихме системата с разтвор от препарата.Запалихме мотора ,загряхме го на място и се раздвижихме на 35км(до НЗагора)и обратно -около 1 час път.Като се върнахме ,изпуснахме разтвора и ооооо -ръжда и червена вода като кръв .Маркуча в разширителния съд и пак напълнихме с вода .Промихме над 8 пъти мотора докато текна по -бистра вода .Подгряхме до 50-60 * и пуснахме парното .Е разликата веднага се усети .Духа топло ,не както преди- марно.След 1 ден каране с вода .Пак промихме 4 пъти мотора и заредихме системата с антифриз някъв евтин (ако е от значение)Шурей ми пътува всяка седмица до Габрово(там е студент) и тази седмица се обади по скайпа да ми каже добрата новина ,че препарата наистина работи и от както си купи колата преди 2 години до сега не е имал такова парно....Колеги ,този препарат се използва само за промишлени цели и го няма на дребно в търговската мрежа.Истинската му цена е 20лв за литър ,като е достатъчен за обработката на един автомобил.При изявен интерес от ваша страна ще изпратя препарата на първите 2ма желаещи с промоционална цел, да изкажат мнение относно качествата на продукта ,на промоционална цена от 10 лв . По техните мнения ще се ориентирате дали си заслужава цената.....или много повече.след 15 мин обработка с една фъбичка и разтвор от препарата ,мисля че е видно ефекта http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...PnrXlC4jXt.JPG
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ефикасен препарат за почистване на котлен камък от системата
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse