Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ефикасен препарат за почистване на котлен камък от системата

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ефикасен препарат за почистване на котлен камък от системата

Колеги ,Случва ли се зимата да не ви работи парното както трябва ,лятно време колата ви да загрява и мотора да не се охлажда добре .???Света на запушените радиатори свърши!Открит е препарат за промиване на системата за охлаждане(отопление),който трайно премахва появилия се котлен камък,варовик,накип,бигор(както искате го наречете) .По магазини и бензиностанции продават разни аматьорски препарати, които изобщо не повлияват на процеса на почистване на запушения ви радиатор.Препарата, който ви предлагам се справя блестящо с премахването на наслагвания по радиаторите на автомобилните мотори и не само,а и в промишлеността.Лично изпитан от мен препарата върши чудеса .Скоро ще ви кача снимки и клипове за да видите за какво става въпрос .Направо се учудих "Как е възможно това "-Препарат който премахва котлен камък ,без да има корозионен ефект върху медни ,алуминиеви,калаени ,гумени и пластмасови материали.Затова лично изпробвах препарата и наистина свойствата му бяха доказани с множество тестове.-В съд с препарата поставих медни жички,алуминиев проводник доста дебел :biggrin: , калаен припой и парче от вътрешна гума на велосипед .След 4 часа киснене и изплакване с вода на материалите им нямаше нищо.Стига хвалби ,време е за истински тест.Автомобила, който обработихме е на шурей ми -Опел Кадет 1,6 NZ .Двигателя загрява ,но парното не духа достатъчно топло дори при загрят до 90* мотор.След като изпуснахме антифриза (той си беше за изпускане(някъв ръждав)) напълнихме системата с разтвор от препарата.Запалихме мотора ,загряхме го на място и се раздвижихме на 35км(до НЗагора)и обратно -около 1 час път.Като се върнахме ,изпуснахме разтвора и ооооо -ръжда и червена вода като кръв .Маркуча в разширителния съд и пак напълнихме с вода .Промихме над 8 пъти мотора докато текна по -бистра вода .Подгряхме до 50-60 * и пуснахме парното .Е разликата веднага се усети .Духа топло ,не както преди- марно.След 1 ден каране с вода .Пак промихме 4 пъти мотора и заредихме системата с антифриз някъв евтин (ако е от значение)Шурей ми пътува всяка седмица до Габрово(там е студент) и тази седмица се обади по скайпа да ми каже добрата новина ,че препарата наистина работи и от както си купи колата преди 2 години до сега не е имал такова парно....Колеги ,този препарат се използва само за промишлени цели и го няма на дребно в търговската мрежа.Истинската му цена е 20лв за литър ,като е достатъчен за обработката на един автомобил.При изявен интерес от ваша страна ще изпратя препарата на първите 2ма желаещи с промоционална цел, да изкажат мнение относно качествата на продукта ,на промоционална цена от 10 лв . По техните мнения ще се ориентирате дали си заслужава цената.....или много повече.след 15 мин обработка с една фъбичка и разтвор от препарата ,мисля че е видно ефекта http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...PnrXlC4jXt.JPG
Working...
X