Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам копия на маркови парфюми. цени 28-38лв.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам копия на маркови парфюми. цени 28-38лв.

Продавам копия на маркови парфюми. цени 28-38лв.Разполагам с 90% от това което има на пазара + всички нови модели.Гарантирам за качеството , не са от най-долните турски или дубайски ментета,става въпрос за нещо по-добро с по-добра изработка над аромата и шишетата.BVLGARI BLACK за мъже 75ml. - 32лв. (много траен зимен аромат , в момента се пръскам с него ) BVLGARI AQUA за мъже 100ml. - 30лв.PACO RABANNE 1 MILLION GOLD 100ml - 35лв. ( най - новият аромат на PacoRabanne)Бих ви помогнал да намерите копие 1:1 на вашият аромат на супер цена!Цената на доставката е около 7-8 лв през еконт до офис и 8-10лв до адрес. ( изпълнява се в рамките на 3-4 работни дни ), като винаги включвам услугата " ВИЖ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ", за да няма излъгани и измамени после.За поръчки над 100тина лева доставката я поемам аз!За връзка чакам на ЛС.От Бургас съм.
    Прикачени файлове

Шанел шанс има ли ?Колко мл. и цена?
    Пунто 1.1 55 SX,4/5 врати,98г.

Коментар

capi написа:
      Шанел шанс има ли ?Колко мл. и цена?
      Имаш ЛС.Ето още едно приятно парфюмче на приемлива цена :D&G The One мъжки 100ml. edt ( сравнително нов аромат на D&G ) - 35лв.П.С имам същия вариянт , но дамски на същата цена , също много сполучливо копие на оригиналния варянт на d&g.
      Прикачени файлове

Коментар

Хайде на парфюмчетата , неискате хем да миришете на марков парфюм хем да минете тънко :D :P

Коментар

Working...
        X