Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брони,Прагове,Крила=Оптичен Тунинг

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брони,Прагове,Крила=Оптичен Тунинг

Изработка и онлайн продажба на външен тунинг, като доставката се извършва чрез куриер.Разполагаме също така и със тунинг фарове и стопове. За търговци на едро изгодни условия. www.speedy-tuning.comskype: speedy-tuning2тел: 0889 932 852

искам само да кажа че точно тази фирма е най добрата! супер точни момчета и детаилите ги правят адски добре и не пестят мятерял! много неща съм копувал от тях и съм адски доволен! доволни са и всички на които съм ги препоръчал! Колега продалжавайте да сте така прецизни и точни и равни няма да имате ! ГАРАНТИРАМ !

Коментар

Здравейте колеги!Вече 2-ри път зимам крило за пунто, но този път е за приятел и се убеждавам, че колегата работи, по-добре и по-добре!Човекът е точен и знае какво прави.
      Drive or Die!

Коментар

А дали е възможно да се направи нещо което не го предлагате ?
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

За трети път поръчвам продъкт от колегата, но този път бяха прагове за браво, колегата остана много доволен, по-натам ще има и снимки!
          Drive or Die!

Коментар

[quote="mihail.nikolov21"]За трети път поръчвам продукт от колегата, но този път бяха прагове за право и приятела за който бяха, остана много доволен, по-натам ще има и снимки, че сега нее уред фотоапарата!
            Drive or Die!

Коментар

dopalnitelni spoileri

интересува ме има ли спойлери които се слагат допалнително кам бронята не цели брони а само допалнения кам тях и ако има какви са като цяло и на какви пари варвят както и ме интересува вариянт за крило на брава за задното стакло сащо така вариант и пари
              TheHell

Коментар

колеги искам да попитам в цвета на колата ли ги продавате или после да си търся бояджия
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Уно

Трябва ми оригинален заден спойлер за Уно МК2

Коментар

здр колега интерисува ме една броня дали ще можете да я сделате и колко ще ми струва? това е един колега от варна
                    Fiat Tipo 1.6

Коментар

имате ли споилер като на бялото пунто?

Коментар

спойлер на Браво,като орифиналния на 3-тата врата,цена с монтаж и снимки ако може

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                          колеги искам да попитам в цвета на колата ли ги продавате или после да си търся бояджия
                          И мене това ме интересува и може и да зема някои неща

Коментар

Вече с обновен каталог !

Коментар

АНТИ КРИЛО

ЗДР КОЛЕГИ ТАРСЯ ДА СИ КУПЯ АНТИ КРИЛО ЗА ФИАТ МАРЕА СЕДАН НЧКОИ АКО ИМА Д А ПИ6Е НА ЛС
                              Поздрави! Димитър

Коментар

Working...
                              X