Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глодала ,райбери...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Глодала ,райбери...

http://www.higredtools.com/hg%20tool.htm многу ефтини цени ...

a

Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Групна купужацка ь5 поежтини од магазините у Грция и с транспорт и мито излиза ь3 поежтино

Коментар

дай нещо ценичкина това дет имаш и какви цени има говоря за редовен клиент сега купуваме подобни

Коментар

Мен ме ентересуват,ножове с запоена видия за струго автомати.
          ex. punto elx 1.2i
          Lancia Libra 1.6

Коментар

sime написа:
            Групна купужацка ь5 поежтини од магазините у Грция и с транспорт и мито излиза ь3 поежтино
            МОЛЯ някой да ми преведе.... щото той може да си ни псува тука.. аз от де да знам ?

Коментар

u_bo написа:
              sime написа:
              МОЛЯ някой да ми преведе.... щото той може да си ни псува тука.. аз от де да знам ?
              "За голяма поръчка - 5 пъти по-евтино от магазините в Гърция и с транспорт и мито - 3 пъти по-евтино"Сега остава да разберем цените в гръцките магазини - да не се окаже, че там е 10 пъти по-скъпо
              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Ce sloza mailot so cenite koi to mi gi dade cakam u ponedelnik gazdata e na saem i e zauzet ama jas iskam tova da kupam i ako ima uste nekoj neka pise mail i trsi ceni a trsam i informacii za transport .Letoska uvezoh nekoi delovi i DHL mi zema 50% od vrednosta ..... sekakava informacija molam.
                Прикачени файлове

Коментар

модели ...
                  Прикачени файлове

Коментар

модели
                    Прикачени файлове

Коментар

модели- тунгстен царбиде е голем и не го прима

Коментар

Working...
                      X