Здравейте,предлагаме зареждане на авто климатици в район Пловдив.Издаване на фактури.Коректно отношение и разумни цени!Цена: За колеги от форума цена - 60лв. всичкоЦената включва: Изпразване на системата, вакуумиране и зареждане по норма от каталог и цялата работа по операцията.Колеги вече предлагаме и поленови филтри на добри цени в зависимост от модела.Също така и спрей против гъбичките който се получават в въздуховодите в следствие на използване на климатика.Поздрави.За информация и контакти моля на телефон 0878950993. Възможно е и зареждане и диагностика на посочено от вас място в рамките на града + 15 лв.Карта местонахождение:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7038736
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зареждане и диагностика на Авто климатици - Пловдив и района
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
-
Един ЪП за момчетата които ме "спасиха" днес. Няма как да не ги похваля.Просто бях за малко до Пловдив, и реших че на връщане не ми се поти в жегата. Намерих обявата, звъннах, упътиха ме къде са, и след няма и час, бях отново на пътя, но този път с работещ климатик.За всичко ми взеха 60 лева. Процедурата: тестване под налягане с азот, вакуумиране, ново масло, UV оцветител и 650г фреон (нямаше грам). Доволен съм!Още повече ме кефи, че след 5 години, търсачката изплю този сервиз, в който си свършиха работата перфектно, и на добра цена.Как да не обичаш форума, и смартфоните Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар