здавейте,от близо 4 години се занимавам с дизайнерство и изработване на мебели от ПДЧ плоскости,кантирани само с PVC кантове 0.8-2мм,богат избор,функионални решения,много идеи,и най-високо качество.Обявата е за Търговище и региона и одговарям на тел.0896918516,начало на показване на снимките след 3ри дни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изработвам мебели,кухни,спални,гардероби,офис модули.Снимки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега на мен си ми далечко, но все пак да питам понеже ми предстои.Би ли обяснил с две три думи как се формира цената, също така ако не ти е проблем дай някакви препоръки за материали или път за модели от към функционалност/издържливост и т.н.Ти все пак си човек с опит, мисля че имаш какво да кажеш - а аз (и хората като мен) утре като идат да си поръчват и няма да знаят какво да гледат или какво да искат че да е читаво.
Коментар
-
ам колега и колеги да ви кажа по-принцип цените са на квадратен метар.Тук пак и в Варна докат сам раб.има 2ва вида искуствени /там ПДЧ,МДФ/ и естесвени /масив/ за метериали на мебели,аве на далго и на широко мисла да ви разправам ма,ако знайте освен кризата,40дневното бебе и какъв зъб ме мъчи от сутрента насам направо се мятам от болки,единственото хубаво,че е на моменти/контракции/.
Коментар
-
MartoModev написа:Кажи ако не е тайна колко горе долу излиза кухнята в жълто.Питам от любопитство?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар