Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

изработвам мебели,кухни,спални,гардероби,офис модули.Снимки

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

изработвам мебели,кухни,спални,гардероби,офис модули.Снимки

здавейте,от близо 4 години се занимавам с дизайнерство и изработване на мебели от ПДЧ плоскости,кантирани само с PVC кантове 0.8-2мм,богат избор,функионални решения,много идеи,и най-високо качество.Обявата е за Търговище и региона и одговарям на тел.0896918516,начало на показване на снимките след 3ри дни.

Към региона включваш ли и ВТ, понеже колегите ми 2бр. си търсят кухни. Единия всеки четвъртък е в Т-ще и може да го офертираш.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

найстина може да се сметне и Търново в региона,имам даже там некой изроботени работи,одавна мислих да си покажа работите с който много се гордея,на лични да подаржаме връзка.

Коментар

1 ден до снимки. последно

Коментар

eee бях забраил за снимките добреди час а до сеа се мъчих да ги качвам
          Прикачени файлове

Коментар

и още
            Прикачени файлове

Коментар

Колега на мен си ми далечко, но все пак да питам понеже ми предстои.Би ли обяснил с две три думи как се формира цената, също така ако не ти е проблем дай някакви препоръки за материали или път за модели от към функционалност/издържливост и т.н.Ти все пак си човек с опит, мисля че имаш какво да кажеш - а аз (и хората като мен) утре като идат да си поръчват и няма да знаят какво да гледат или какво да искат че да е читаво.

Коментар

ам колега и колеги да ви кажа по-принцип цените са на квадратен метар.Тук пак и в Варна докат сам раб.има 2ва вида искуствени /там ПДЧ,МДФ/ и естесвени /масив/ за метериали на мебели,аве на далго и на широко мисла да ви разправам ма,ако знайте освен кризата,40дневното бебе и какъв зъб ме мъчи от сутрента насам направо се мятам от болки,единственото хубаво,че е на моменти/контракции/.

Коментар

Кажи ако не е тайна колко горе долу излиза кухнята в жълто.Питам от любопитство?
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

ок де кав смисл.в жълто,ма дай да си драскаме ако немаш нищо напреки на лични,м/е и грешката моя да е.Колеги за вапроси на лична а,че да не товарим форума.

Коментар

MartoModev написа:
                      Кажи ако не е тайна колко горе долу излиза кухнята в жълто.Питам от любопитство?
                      мале не сам го прочел правилно,пак ме чатка зъба,та тва ме е парвата кухня като Сам без шеф аз си бех шеф,лични машини и сичко и като първа тук в града пак и на мн.мой човек,стана кам ......... ма преди 4ри години,и от там ми дойде и МАЛКО самочувствие за раб.,с МДФ профили и др.чудесиики.Пишете на лични,ако има др.

Коментар

Колега честито за бебето да ти е живо и здраво и сръчно като баща си.Няма повече да ти спамя темата но все пак ако някой ден те налегне музата драсни няколко реда като за профани. (аз дори незнам предимствата/недостатаците на материалите).

Коментар

кухни

Колега,нищо че си ми градски ама хем говориш криза,бебе-разходи- и т.н. Като ни оферираш и те питат говори с цифри а пазарлъка всеки сам ще си го прави. Нищо лично хубави са нещата ти. Аз поне така работя.

Коментар

харесва ми стила на тези мебелиизчистена линия, семпли, не претрупании светлите тоновемисля у нас да правя нещо това лято и ще ти се обадя непременно
                            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

може ли да си начертая секциите и ти да дадеш мение и да ги направиш?
                              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Working...
                              X