Полиране на всички видове пластмасови(кристални) фарове,за автомобили,мотоциклети и мотопеди и пастиране на автомобили!Обявата важи само за град Пловдив!За въпроси,относно всичко свързано с тази дейност моля позвънете на:0898417278-Робин!Пускам тази обява по молба на мой колега!Гарантирам за колегата,че си върши работата перфектно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиране на кристални авто/мото стъкла!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
e
Днеска се срещнах с момчето и ми каза ,че работи попринцип в автосалон,даже ми демонстрира горе -долу на колата какво да очаквам.Общо взето ми показа на ръка,но с машина си е друго.Каза ,че за 2 часа и половина е готова цялата и цената за моя нисан е 70 лева,незнамдали е добре като цена ,но мисля да се възползвамNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: e
kantarev написа:Днеска се срещнах с момчето и ми каза ,че работи попринцип в автосалон,даже ми демонстрира горе -долу на колата какво да очаквам.Общо взето ми показа на ръка,но с машина си е друго.Каза ,че за 2 часа и половина е готова цялата и цената за моя нисан е 70 лева,незнамдали е добре като цена ,но мисля да се възползвамФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар