Здравейте колеги. Воланите аз ги шия от естествена кожа италианска. Цена 60лв. ако го разменя с вашия. Идеята ми е да имам оборотен волан. Ако някой иска му изпращам готовия волан човека направо си разменя воланите и ми изпраща неговия ако е читав. Това че волана е изтрит не е проблем само да не се върти в обрача.Куриерските разноски са за ваша сметка.Това е правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам кожени волани
Collapse
X
-
колега, аз и в другата тема пак бях писал почти същото- знам, че нямаш другата част на волана, но е добре да намериш начин да я намериш и нея и да се види реално как седи, така изглежда уникално, но с нея не знам... освен това ме притеснява дали няма да се окаже, че има конструктивна разлика във волан с еър бег и без, не знам дали ПРИМЕРНО тези ламарини при единия вид не трябва да липсват и т.н.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:колега, аз и в другата тема пак бях писал почти същото- знам, че нямаш другата част на волана, но е добре да намериш начин да я намериш и нея и да се види реално как седи, така изглежда уникално, но с нея не знам... освен това ме притеснява дали няма да се окаже, че има конструктивна разлика във волан с еър бег и без, не знам дали ПРИМЕРНО тези ламарини при единия вид не трябва да липсват и т.н.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
RaIDeR написа:Ами аз имам алфа 33 да ти пратя волана за претъпицирване колко парички ще ми искаш а също ми се ще да си претъпицирам с еластична черна кожя кората на тавана такива услуги извършваш лиFIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
pakumba написа:колега, аз и в другата тема пак бях писал почти същото- знам, че нямаш другата част на волана, но е добре да намериш начин да я намериш и нея и да се види реално как седи, така изглежда уникално, но с нея не знам... освен това ме притеснява дали няма да се окаже, че има конструктивна разлика във волан с еър бег и без, не знам дали ПРИМЕРНО тези ламарини при единия вид не трябва да липсват и т.н.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
cekop написа:pakumba написа:колега, аз и в другата тема пак бях писал почти същото- знам, че нямаш другата част на волана, но е добре да намериш начин да я намериш и нея и да се види реално как седи, така изглежда уникално, но с нея не знам... освен това ме притеснява дали няма да се окаже, че има конструктивна разлика във волан с еър бег и без, не знам дали ПРИМЕРНО тези ламарини при единия вид не трябва да липсват и т.н.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар