Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам кожени волани

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам кожени волани

Здравейте колеги. Воланите аз ги шия от естествена кожа италианска. Цена 60лв. ако го разменя с вашия. Идеята ми е да имам оборотен волан. Ако някой иска му изпращам готовия волан човека направо си разменя воланите и ми изпраща неговия ако е читав. Това че волана е изтрит не е проблем само да не се върти в обрача.Куриерските разноски са за ваша сметка.Това е правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове
    FIAT Stilo 1.9 Jtd

Прикачени файлове
    FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Колега, само този модел волани ли имаш ? Интересува ме за Темпра нещо имаш ли ?
      Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

Този имам готов. Иначе всичко може да се направи.
        FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

колега, аз и в другата тема пак бях писал почти същото- знам, че нямаш другата част на волана, но е добре да намериш начин да я намериш и нея и да се види реално как седи, така изглежда уникално, но с нея не знам... освен това ме притеснява дали няма да се окаже, че има конструктивна разлика във волан с еър бег и без, не знам дали ПРИМЕРНО тези ламарини при единия вид не трябва да липсват и т.н.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ами аз имам алфа 33 да ти пратя волана за претъпицирване колко парички ще ми искаш а също ми се ще да си претъпицирам с еластична черна кожя кората на тавана такива услуги извършваш ли

Коментар

pakumba написа:
              колега, аз и в другата тема пак бях писал почти същото- знам, че нямаш другата част на волана, но е добре да намериш начин да я намериш и нея и да се види реално как седи, така изглежда уникално, но с нея не знам... освен това ме притеснява дали няма да се окаже, че има конструктивна разлика във волан с еър бег и без, не знам дали ПРИМЕРНО тези ламарини при единия вид не трябва да липсват и т.н.
              Ще опитам днес да проверя.
              FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

RaIDeR написа:
                Ами аз имам алфа 33 да ти пратя волана за претъпицирване колко парички ще ми искаш а също ми се ще да си претъпицирам с еластична черна кожя кората на тавана такива услуги извършваш ли
                Волана-60лв мисля че бях писал, но с тавани не се занимавам а и на тавата по- евтино ще ти излезе с искуствена кожа.
                FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

pakumba написа:
                  Днес намерих и двата вида волани и ги разгледах. На волана с еър бег може да се сложи обикновенната бибитка но обратното не може.Разликата е в клаксона. Ако на волан който не е пригоден за еър бег сложиш еър бег няма да имаш клаксон. Така че ако волана ти е без еър бег не мога да го приема за размяна. Иначе за фугата си прав на тези еър бег фугата между волана и възглавницата е по-голяма но разликата идва от възглавницата не от волана.
                  FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

cekop написа:
                    pakumba написа:
                    Днес намерих и двата вида волани и ги разгледах. На волана с еър бег може да се сложи обикновенната бибитка но обратното не може.Разликата е в клаксона. Ако на волан който не е пригоден за еър бег сложиш еър бег няма да имаш клаксон. Така че ако волана ти е без еър бег не мога да го приема за размяна. Иначе за фугата си прав на тези еър бег фугата между волана и възглавницата е по-голяма но разликата идва от възглавницата не от волана.
                    благодаря ти за труда. а за фугата имах предвид, че при еър бега е доста голяма и може да се окаже кофти седенето, ясно, че не идва от самия волан. моя е без, но ще го мисля в бъдеще този вариант- ако продължиш да се занимаваш с тази дейност разбира се
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Working...
                      X