Не мога да се стърпя. Отново съм много доволен от работата на Жоровците . Перфектна работа! Закарах им я преди 1-2 седмици за тавана и вътре таблото. Е разликата е огромна. Имам чувството, че като си седна в колата е в пъти по-светло. За таблото да не говорим...Почистиха ми въздухоотводите и цялото табло, след което така са го запечатали, че само го бърша с микрофибърна кърпичка и така 6 месеца. Нямам думи да опиша радоста си, че все още в нашата шибана държава има такива хора, които знаят как се работи с клиенти! Благодаря отново Жоро!Оценката ми е 10/10.П.С. Ще чакам сигнал да довършим започнатото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перфектен ИНТЕРИОР И КОНДИЦИОНИРАНЕ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
разбира се, колега. Днес товарим в Белгия и ако е рекъл Господ, а също и Спедитора :D , до осем дни джаджата за препарата за Common Rail ще ни е в ръцете и ще падне работа :D http://video.google.com/videosearch?q=xenum&emb=0&aq=f# , като на първия клипАко можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
Коментар
-
Днес няколко часа бях при Жоро в Русе с на брат ми колата, която е едно работно магаре, видяло какво ли не. Въпреки че тапицерия, табло и изобщо нявсякъде е много изцапано и неподдържано, както казах работна кола с която да си караш всичко, включително дървен материал, дърва за огрев, кирки, лопати и други. Обаче където почистихме, всичко става като ново и разликата е фрапираща. Не си мислете, че снимките са рекламен трик, видях го с очите си, точно така си почиства и не само почиства, но това най-добре се забелязва и ми направи най-силно впечатление.
Коментар
-
Здравейте,за колегите от Стара Загора и региона искам да похваля едно момче което предлага тази услуга, на брошурата която ми даде пише че работи със същите немски препарати на 1Z. Гаража в който работи се намира на Калояновско шосе в Стара Загора, на пътя има табела сухо пране на тапицерия, телефона му е 0897936368.Имах намерение да използвам услугите на колегата в София, но след обаждане на телефона разбрах, че за момента дейността им е прекратена, на момчето в Стара Загора попаднах случайно, но определено след почистването при него тапицерията ми изглежда като нова.
Коментар
-
Заповядайте
Колеги, хубаво си пишем :D , ама съм убеден, че е най-добре да си покажем. КАНЯ ВСИЧКИ на 9-ти май (събота) на среща, на която практически и на живо ще покажем всичките тия технологии за техно-кондициониране и детайлинг (накратко се показани и в сайта ни http://www.expertoils.eu ). Всеки ще може да гледа, да пита или също можем да видим заедно нещо по собствената му кола. Сбирката ще е в 11.00 пред магазина Pitstopshop на адрес - бул."Сливница" 127, жк "Света Троица", търговски комплекс West Park, точно до спирка "Оряхово". Там сме, който не вярва, да дойде и да види :D !Поздрави - Жоро ПП: мобилния ми се знае, ама ето го пак - 0897 96 83 29, за всеки случайАко можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар