Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перфектен ИНТЕРИОР И КОНДИЦИОНИРАНЕ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не мога да се стърпя. Отново съм много доволен от работата на Жоровците . Перфектна работа! Закарах им я преди 1-2 седмици за тавана и вътре таблото. Е разликата е огромна. Имам чувството, че като си седна в колата е в пъти по-светло. За таблото да не говорим...Почистиха ми въздухоотводите и цялото табло, след което така са го запечатали, че само го бърша с микрофибърна кърпичка и така 6 месеца. Нямам думи да опиша радоста си, че все още в нашата шибана държава има такива хора, които знаят как се работи с клиенти! Благодаря отново Жоро!Оценката ми е 10/10.П.С. Ще чакам сигнал да довършим започнатото
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

разбира се, колега. Днес товарим в Белгия и ако е рекъл Господ, а също и Спедитора :D , до осем дни джаджата за препарата за Common Rail ще ни е в ръцете и ще падне работа :D http://video.google.com/videosearch?q=xenum&emb=0&aq=f# , като на първия клип
      Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.

Коментар

Днес няколко часа бях при Жоро в Русе с на брат ми колата, която е едно работно магаре, видяло какво ли не. Въпреки че тапицерия, табло и изобщо нявсякъде е много изцапано и неподдържано, както казах работна кола с която да си караш всичко, включително дървен материал, дърва за огрев, кирки, лопати и други. Обаче където почистихме, всичко става като ново и разликата е фрапираща. Не си мислете, че снимките са рекламен трик, видях го с очите си, точно така си почиства и не само почиства, но това най-добре се забелязва и ми направи най-силно впечатление.

Коментар

Колега, а какво прави този препарат. Н нета не намерих нищо за него?Оправяте ли дупки по табло?(пластмаса)
          I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Здравейте,за колегите от Стара Загора и региона искам да похваля едно момче което предлага тази услуга, на брошурата която ми даде пише че работи със същите немски препарати на 1Z. Гаража в който работи се намира на Калояновско шосе в Стара Загора, на пътя има табела сухо пране на тапицерия, телефона му е 0897936368.Имах намерение да използвам услугите на колегата в София, но след обаждане на телефона разбрах, че за момента дейността им е прекратена, на момчето в Стара Загора попаднах случайно, но определено след почистването при него тапицерията ми изглежда като нова.

Коментар

Заповядайте

Колеги, хубаво си пишем :D , ама съм убеден, че е най-добре да си покажем. КАНЯ ВСИЧКИ на 9-ти май (събота) на среща, на която практически и на живо ще покажем всичките тия технологии за техно-кондициониране и детайлинг (накратко се показани и в сайта ни http://www.expertoils.eu ). Всеки ще може да гледа, да пита или също можем да видим заедно нещо по собствената му кола. Сбирката ще е в 11.00 пред магазина Pitstopshop на адрес - бул."Сливница" 127, жк "Света Троица", търговски комплекс West Park, точно до спирка "Оряхово". Там сме, който не вярва, да дойде и да види :D !Поздрави - Жоро ПП: мобилния ми се знае, ама ето го пак - 0897 96 83 29, за всеки случай
              Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.

Коментар

Working...
              X