Перфектно почистване в дълбочина, възстановяване и съхраняване на различни материи (пластмаси, изк. и ест. кожа, тапицерии плат и всякакви др.) - основно интериор, но също и външно. Сравнително отскоро ги внасяме за България, резултатите са страхотни. Обработените тапицерии практически почти не се нуждаят от съхнене, тъй като самото пране е почти сухо, със специални препарати, произведени от реномираната германска автохимическа компания 1Z (einszett.com, осн.1936г.). Техниката на работа прави възможно отстраняване на силни замърсители - мазнини, нафта и т.н., както и отстраняване на малки дефекти. Третираните повърхности стават като нови, вижте няколко снимки, после елате и се убедете. За нас изключителното удоволствие от работата с тази технология е радостта, която доставяме на собствениците на автомобилите.Трудно е да фиксираме предварително цени до стотинка, тъй като интериорните елементи могат да бъдат с различни размери или степен на замърсеност (правили сме коли, плавали в река или с разляти вътре 20л. нафта) , но спрямо общото ценообразуване членовете на клуба могат да ползуват 10% отстъпка! А ако някой види в това, което правим, своя бъдещ нов бизнес - насреща сме, ще го екипираме и обучим и ще стане част от фамилията! :Dза връзка - 0897 96 83 29Моля настоящата тема да се счита за трансформирана в новата - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41584 , там и ще очакваме вашите въпроси и коментари!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перфектен ИНТЕРИОР И КОНДИЦИОНИРАНЕ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: ПЕРФЕКТЕН ИНТЕРИОР - С ОТСТЪПКА В СОФИЯ И РУСЕ
Expot написа:Каним тези, които са от или близо до София или Русе на безплатна (специално за FIAT клуба) демонстрация ...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
-
Къде в Русе
В Русе сме в района на бившето предприятие "Печатни платки", сегашно СЕТ (бул."Христо Ботев", срещу "Кауфланд"). Не е зле да звъннете или на първия мобилен от обявата или на градски телефон 82-01-01, лесно ще обясним по-точно, а може и да уговорим удобен за вас час за демонстриране :DАко можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
Коментар
-
Разбира се...
ls1 написа:Мисля че може да влезнеш в още малко детайли за технологията. А за цената - ами сметни да речем една Брава от-до измиване колко ще струва и кажи, аз не вярвам някой да си почисти само едната седалка.Ако намерите партньори във Варна ще ми е интересно да ги посетя.Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
Коментар
-
Аз съм сериозно заинтересуван от обявата Ви, и мисля в най-скоро време да дойда и да направим освежаване на салона."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
изпратих на колегите кожен волан в доста лошо състояние и ми го върнаха в перфектно! явно препаратите, които ползват са наистина качествени!ако трябва да дам оценка от 0 до 10, им давам 10 а за цената, която платих просто няма какво да кажа ...още веднъж благодарности на Жоро и неговите колеги!Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Още една 10-тка от мен. Почистиха ми салона (беше в ужасно състояние) и пластмаските по вратите. Особенно съм впечатлен от работата с пластмаските. Като цяло мисля, че ако повече хора са запознати с това което работят Жоро и колегите му, доста ядове ще си спестят. Много съм доволен от резултата, и призовавам колегите на които им предстои да си чистят салоните или каквото и да е по автомобилите да ги посетят ! Цените са им повече от прилични."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Благодаря
Искам да благодаря за вниманието и за ласкавите отзиви. Винаги ще се стараем да са заслужени, харесваме да правим тези впечатляващи неща. За всички, които се интересуват от този вид дейности и имат тръпката и сами да направят нещо, пуснахме съобщение на http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39499 . Поздрави!Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар