Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перфектен ИНТЕРИОР И КОНДИЦИОНИРАНЕ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Перфектен ИНТЕРИОР И КОНДИЦИОНИРАНЕ

Перфектно почистване в дълбочина, възстановяване и съхраняване на различни материи (пластмаси, изк. и ест. кожа, тапицерии плат и всякакви др.) - основно интериор, но също и външно. Сравнително отскоро ги внасяме за България, резултатите са страхотни. Обработените тапицерии практически почти не се нуждаят от съхнене, тъй като самото пране е почти сухо, със специални препарати, произведени от реномираната германска автохимическа компания 1Z (einszett.com, осн.1936г.). Техниката на работа прави възможно отстраняване на силни замърсители - мазнини, нафта и т.н., както и отстраняване на малки дефекти. Третираните повърхности стават като нови, вижте няколко снимки, после елате и се убедете. За нас изключителното удоволствие от работата с тази технология е радостта, която доставяме на собствениците на автомобилите.Трудно е да фиксираме предварително цени до стотинка, тъй като интериорните елементи могат да бъдат с различни размери или степен на замърсеност (правили сме коли, плавали в река или с разляти вътре 20л. нафта) , но спрямо общото ценообразуване членовете на клуба могат да ползуват 10% отстъпка! А ако някой види в това, което правим, своя бъдещ нов бизнес - насреща сме, ще го екипираме и обучим и ще стане част от фамилията! :Dза връзка - 0897 96 83 29Моля настоящата тема да се счита за трансформирана в новата - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41584 , там и ще очакваме вашите въпроси и коментари!
    Прикачени файлове
    Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.

Re: ПЕРФЕКТЕН ИНТЕРИОР - С ОТСТЪПКА В СОФИЯ И РУСЕ

Expot написа:
    Каним тези, които са от или близо до София или Русе на безплатна (специално за FIAT клуба) демонстрация ...
    Ами колега, заповядай на някоя от неделните срещи в София - мисля, че ако убедиш двайсетината души там, ще убедиш още много други във форума!
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

С удоволствие...

Благодаря, с удоволствие....но няма как да се домъкне оборудването :D , а това ако не го видиш с очите си как става...все едно нищо не съм казал :D

Коментар

Къде можем да ви отркием ?
        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Къде в Русе

В Русе сме в района на бившето предприятие "Печатни платки", сегашно СЕТ (бул."Христо Ботев", срещу "Кауфланд"). Не е зле да звъннете или на първия мобилен от обявата или на градски телефон 82-01-01, лесно ще обясним по-точно, а може и да уговорим удобен за вас час за демонстриране :D

Коментар

Мисля че може да влезнеш в още малко детайли за технологията. А за цената - ами сметни да речем една Брава от-до измиване колко ще струва и кажи, аз не вярвам някой да си почисти само едната седалка.Ако намерите партньори във Варна ще ми е интересно да ги посетя.

Коментар

Разбира се...

ls1 написа:
              Мисля че може да влезнеш в още малко детайли за технологията. А за цената - ами сметни да речем една Брава от-до измиване колко ще струва и кажи, аз не вярвам някой да си почисти само едната седалка.Ако намерите партньори във Варна ще ми е интересно да ги посетя.
              Колега, благодаря за вниманието и извинения! Не съм обяснил добре - това не е автомивка, с външно миене не се занимаваме. Става въпрос за една изключително прецизна машинна обработка на интериора (на първо място), според мен си струва да се прави 1-2 пъти в годината. Масовата услуга, която всички свързват с вътрешно почистване, отнема 4 часа (както вече казах, без да е нужно след това да съхне, качваш се и караш - поне в общия случай) и струва от порядъка на 65-70 лева. Тук има два момента - първия е степента на замърсеност (виж за тежките случаи в текста на пъвоначалната обява), която няма как да я знаем предварително :D ; второто е, че има хора, които искат не просто общо перфектно почистване, а цялостно възстановяване на абсолютно всичко по интериора на колата във вид, възможно най-близък до заводския (до голяма степен възможно в нашата работа) - навремето му викахме тука "рециклиране", по света се нарича "detailing", естествено там вече и ден невинаги е достатъчен, цената става поне двойна. А що се касае до външния вид - отстраняване на малки дефекти по купето, запечатване, възстановяване на пластмасови и гумени повърхности, полиране на стъкла и т.н. и т.н., практически няма нещо, за което да се сетиш и хората да не са го измислили...та пак, извинявай, въобще не става дума за автомивка, при нас се нарича "студио" :D

Коментар

Аз съм сериозно заинтересуван от обявата Ви, и мисля в най-скоро време да дойда и да направим освежаване на салона.
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

изпратих на колегите кожен волан в доста лошо състояние и ми го върнаха в перфектно! явно препаратите, които ползват са наистина качествени!ако трябва да дам оценка от 0 до 10, им давам 10 а за цената, която платих просто няма какво да кажа ...още веднъж благодарности на Жоро и неговите колеги!
                  Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                  Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Още една 10-тка от мен. Почистиха ми салона (беше в ужасно състояние) и пластмаските по вратите. Особенно съм впечатлен от работата с пластмаските. Като цяло мисля, че ако повече хора са запознати с това което работят Жоро и колегите му, доста ядове ще си спестят. Много съм доволен от резултата, и призовавам колегите на които им предстои да си чистят салоните или каквото и да е по автомобилите да ги посетят ! Цените са им повече от прилични.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

В София къде можем да ви намерим?
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

София

Под моста "Чавдар", в началото на кв."Хаджи Димитър", 0897 96 83 49 - Венелин, но трябва да побързаш, имота ще го продават и ни прекратяват договора за наем...не знам още къде ще се местим. Поздрави!

Коментар

Благодаря

Искам да благодаря за вниманието и за ласкавите отзиви. Винаги ще се стараем да са заслужени, харесваме да правим тези впечатляващи неща. За всички, които се интересуват от този вид дейности и имат тръпката и сами да направят нещо, пуснахме съобщение на http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39499 . Поздрави!

Коментар

Още една 10-ка от мене за хората! Изключително коректни са и нещата които предлагат са без конкуренция!
                            Фиат Крома 1.9 16v+
                            Фиат Браво 1.6 16v
                            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Здравейте, и аз съм заинтересован от обявата. Интересуваме в момента къде се намирате в София и какво е работното ви време.

Коментар

Working...
                              X